Almanya'dan sıfır PS5 getirirken gümrükte sorun çıkar mı?

• Konuyu başlatan ac6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 300

ac6

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Almanya'da yaşıyorum ve bu ayın 29'unda SunExpress şirketi ile Ankara'ya uçacağım. Aileme biraz hediye aldım liste altta.
  • Sıfır PlayStation 5 400 eur.
  • Drone sıfır 35 eur.
  • 3X BT kulaklık sıfır tanesi 25 eur.
  • iPad 2.el 168 eur.
  • Samsung tablet 2.el 80 eur.
  • Metal dedektörü sıfır 40 eur.
  • DJ Controller 2. el 60 eur.
Bavula koyacağım hepsini. Almanya'dan çıkarken sorun yokmuş. Sizce Ankara'da gümrük falan sorunu olur mu?

Hocam hepsinden birer tane ise sorun yapmıyorlar galiba birden fazla olursa kontrol ediyorlar diye biliyorum.

PS5 kutulu ama çıkarmakta istemiyorum hediye sonuçta.

Burada kanuna ulaştım 430 euro altında kapalı kutu getirebiliyorsun açmadan madde 11.
PS5 ücreti kaç euro bilmiyorum ama sanırım diğer kapalı kutularla bu ücreti geçebilirsin biraz risk olur gümrükte karşılaştığın kişi iyi biriyse pek üstelemez. genelde yoğunluktan fazla üstelemiyorlar diye biliyorum geçme ihtimalin yüksek gibi

430 euro ürün başı değil mi?

En altta yazılan EK9 + 430 euro eşya getirebiliyorsun madde 4
PS5 ek 9 listesinde yer aldığı için sorun olmaz tek sorun kutulu olduğundan kişisel eşya statüsünden çıkarırlarsa 430 eurodan gider bu durumda seni zora sokar yani kutulu halde risk alırsın tahminimce bir şey demezler derlerse kutuyu orada aç. Sen ek 9'a göre bir hakkım falan var diye ikna et.

Son düzenleme:
tamamdır teşekkürler
En altta yazılan EK9 + 430 euro eşya getirebiliyorsun madde 4
PS5 ek 9 listesinde yer aldığı için sorun olmaz tek sorun kutulu olduğundan kişisel eşya statüsünden çıkarırlarsa 430 eurodan gider bu durumda seni zora sokar yani kutulu halde risk alırsın tahminimce bir şey demezler derlerse kutuyu orada aç. Sen ek 9'a göre bir hakkım falan var diye ikna et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı