Almanya'dan sürekli arayan numara

286525

Hectopat
+4911111111111 diye bir numara aradı, meşgule verdim. 3 saniye sonra tekrar aradı, kapattım. Yine aradı, bu +49 Almanya'nın kodu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle durumlarda yapılacak tek şey vardır; O da numarayı engellemek. Kendinize kim aradı, niye aradı, numaramı nasıl buldu gibi sorular sormayı bırakın. Engelleyin ve geçin.

Benim bir prensibim vardır, tanımadığım numaralara asla yanıt vermem. İsterse 100 kere arasın. Sizi tanıyan arayarak ulaşamazsa başka türlü ulaşmasını da bilir.

zaten acmaz ki değil mi?

Açan çok. Herkes o kadar detaylı düşünmüyor maalesef.

Alman sitelerinde eğer ekranınıza böyle bir numara yansıyorsa Skype üzerinden arıyorlar demişler. Almanya'da yaşayan birçok Türk arayan kişinin bilgisayarınızda bir sorun var deyip verilen talimatların uygulanmasını istediklerini söylemiş. Ne tuhaftır ki Türkiye'den de birçok şikayet mevcut.

Kısacası engelleyin. Uğraştığınıza değmez.

hayır arkadaşlar arayan kişi türk değil alan kodu+49 almanyaya ait neyse herkese çok teşekkür ederim amcam polis amcam hallediyor sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…