Hocam bende çok sıkıldım bunlardan. En sonunda açıcam ordaki müziği dinliyeceğim.Aynı şekil 2-3 günde bir yeni numaradan arıyorlar. Tak engelliyorum hemen.
Vodafone kişilerin bilgilerini sızdırıyor, internetimi taşımadan önce böyle numaralar beni aramazdı..
Beni de arıyorlar her gün. Açıp söveceğim az kaldı.Sadece 1461 ile bitenin başı öyle hocam
Hocam son zamanlarda bu çok yaygınlaştı. Sanırım bir çok uygulama veriyor artık.Aynı problemi yaşıyorum. Beni hem arıyorlar hem mesaj atıyorlar. Daha önce hiçbir uygulama vs. kullanmadım. Nereden buldular bilmiyorum, engellemekten bıktım.
Vallahi öyle. Özellikle Türk Telekom'dan arayanlara istemiyorum aramayın demiştim sanırım gerçek onlar çünkü resmi numaradan mesaj geldi. Neden bu numaradan arıyorsunuz dedim, o da "Kampanya Numaramız" dedi Tamam istemiyorum aramayın diyorum gene blocklamama rağmen farklı numaralardan arıyorlar.Beni de arıyorlar her gün. Açıp söveceğim az kaldı.
+90*****0155 "iç işleri bakanlığı" diyor arka planda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.