Almanya'ya alışabilir miyim?

babayigit60

Megapat
Daha fazla  
Babamın işinden dolayı Almanya'ya gideceğiz.

15 yılını Türkiye'de geçirmiş biri olarak sizce Almanya'ya alışabilir miyim?

Dil konusunu nasıl çözerim?

Bir de orada eğitim sistemi falan nasıl? Arkadaşlarımın söylediğine göre 1 yıl boyunca sadece Almanca eğitimi görülüyormuş.

Daha bir çok tavsiye yazabilirsiniz, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Romanya'dan bir kız arkadaşım vardı. Bütün gün görüntülü arama ile ortak dil olarak ingilizce kullanıyorduk. 2 ay içerisinde, sürekli konuştuğum için artık Türkçe garip gelmeye başlamıştı. Ciddi söylüyorum, aklıma ilk gelen ingilizce oluyordu. Yaşın daha çok genç. Senin için çok kolay olacaktır. Ayrıca, hayatının kalite standartları ciddi şekilde değişecektir. Babanı, yeni işi için kutlarım.

Romanya'dan bir kız arkadaşım vardı. Bütün gün görüntülü arama ile ortak dil olarak ingilizce kullanıyorduk. 2 ay içerisinde, sürekli konuştuğum için artık Türkçe garip gelmeye başlamıştı. Ciddi söylüyorum, aklıma ilk gelen ingilizce oluyordu. Yaşın daha çok genç. Senin için çok kolay olacaktır. Ayrıca, hayatının kalite standartları ciddi şekilde değişecektir. Babanı, yeni işi için kutlarım.
teşekkür ederim.
Yaşın ufak olduğu için alışırsın kısa sürede. Okula gittin mi öğrenirsin zaten senin çekeceğin zorluk sadece ilk başlarda dil olur sonrasında taşlar yerine oturur.
orada türk okulları var mı? bide dediğim ilk yıl sadece almanca öğretme mevzusu doğrumu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı