Almanya'ya gidilir mi?

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Selamünaleyküm arkadaşlar. Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum 1-2 yıl içinde bu ülkeden gideceğim ancak seçim yapmam lazım yakın bir akrabam Almanya'da olduğundan ve işimde kendi işim ve Online olduğundan Almanya'yı düşünüyorum. Orada birkaç sene yaşayıp vatandaşlık aldıktan sonra beğenmezsem İsviçre veya Norveç gibi diğer ülkelere giderim. Sizce bu plan mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Beğenmedim yayacak mesajıma ama gidilmez, Ha belki kısa süreliğine Euro kazanmak için çalışılır ama kesinlike bir hayat kurulmaz, Almanya zaten göçmen dolu suç oranı yüksek kiralar ucuz falan değil, ki ben bu ülkeden uzaklasacağım diyorsanız, Almanya'nın her yerinde Türk olduğunu unutmayın yani kurtuluş yok. Keza ırkçılık baya yaygın özellikle Türk iseniz, ki bu ırkçılık sadece Almanlardan değil PKK Destekçileri tarafından ırkçılık hatta saldırıya uğrayabilirsiniz. Keza Almanya'da sağlık sistemi pek iyi değil. Geçici olarak çalışılır ama hayat kurmaya kesinlikle değmez.

Muhtemelen beğenmedim yayacak mesajıma ama gidilmez, ha belki kısa süreliğine euro kazanmak için çalışılır ama kesinlike bir hayat kurulmaz, Almanya zaten göçmen dolu suç oranı yüksek kiralar ucuz falan değil, ki ben bu ülkeden uzaklasacağım diyorsanız, Almanya'nın her yerinde Türk olduğunu unutmayın yani kurtuluş yok. Keza ırkçılık bayağı yaygın özellikle Türk iseniz, ki bu ırkçılık sadece almanlardan değil PKK destekçileri tarafından ırkçılık hatta saldırıya uğrayabilirsiniz. Keza Almanya'da sağlık sistemi pek iyi değil. Geçici olarak çalışılır ama hayat kurmaya kesinlikle değmez.

Yani İsviçre daha iyi geliyor bana ama yeni bir ülkede yaşayan bir tanıdığın olması insana kolaylık veriyor.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum 1-2 yıl içinde bu ülkeden gideceğim ancak seçim yapmam lazım yakın bir akrabam Almanya'da olduğundan ve işimde kendi işim ve Online olduğundan Almanya'yı düşünüyorum. Orada birkaç sene yaşayıp vatandaşlık aldıktan sonra beğenmezsem İsviçre veya Norveç gibi diğer ülkelere giderim. Sizce bu plan mantıklı mıdır?
Almanya dilini kullanan ülkeler var. Arkadaşın dediği gibi Almanya'ya bence gidilmez. Ama para kazanmak istiyorsanız iyi yer. Benim amcamın oğlu var o oraya gitti baya para kazandı. Mesleği Makine Mühendisliğiydi.

Almanya dilini kullanan ülkeler var. Arkadaşın dediği gibi Almanya'ya bence gidilmez. Ama para kazanmak istiyorsanız iyi yer. Benim amcamın oğlu var o oraya gitti bayağı para kazandı. Mesleği makine mühendisliğiydi.

Amacım zaten dediğim gibi bir hayat kurmak.

Para konusunda Avrupa'ya göre ortalama üstü kazanıyorum ve Online, kendi işim olduğundan iş imkanları beni çok ilgilendirmiyor.

Özel değilse işin ne

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı