Almanya’ya ilticada Türk rekoru

Hocam e madem iltica sebepleri uydurma ve dediğiniz şekilde yapmacık nasıl kabul ediyorlar ki!?
Çalışana ihtiyaçları varken alıyorlar. Ayak işi yapacak köle lazım onlara da. Ha oranın kölesi bize göre efendi. O yüzden gitmek istiyorlar.
Çalışna ihtiyaçları olduğu sürece sabıkalı değilsen gidebilrisin.

Birçok açıdan sıkıntı çekiyoruz, çoğu kişi Almanya'daki rahat hayat koşullarından dolayı oraya gitmek istiyor.

Çalışana ihtiyaçları varken alıyorlar. Ayak işi yapacak köle lazım onlara da. Ha oranın kölesi bize göre efendi. O yüzden gitmek istiyorlar.
Çalışna ihtiyaçları olduğu sürece sabıkalı değilsen gidebilrisin.
Hocam sabıkalı değilim sizce Almanya'ya gitsem idari işler sektöründen işe girebilir miyim peki? Dil geliştirdikten sonra yeterli bir seviyede en az 2 tane yabancı dil?

Hocam sabıkalı değilim sizce Almanya'ya gitsem idari işler sektöründen işe girebilir miyim peki? Dil geliştirdikten sonra yeterli bir seviyede en az 2 tane yabancı dil?
Hangi alanda işçi vs açığı var ben bilmiyorum. Ama işçi açığı var bu ülkelerde. ABD'ye Meksika üzerinden kaçak girip, kendini yakalayan ve bond adı altında ceza vs ödeyip orada kaynakçı olarak işe başlayan arkadaşımın arkadaşı var. Arkadaşımda kaynakçı o da gidecek.
Anlatmak istediğim bu ülkelerde genelde idare alanında memur eksikliği olmaz buralarda genelde işçi ve zanaatkar açığı bulunur. Ha idare alanında kendi alanınızda başarılı biriyseniz bence başvurmanızda fayda var. İdari alanda açıkları var mı alırlar mı biliyorum ama varsa şansınızı deneyin.
Zanaat alanında mesleği olanlar daha şanslı diye biliyorum.

Almanya da hemen hemen her alanda ciddi bir calisan eksigi var, alman gencler calismak istemiyor (ne kadar genc nüfus varsa artik.) Bu nedenle cok ciddi bir is gücüne ihticaylari var, devlet memuru da aliniyor diye duydum ama kesinlikle teyit etmek lazim. Almanya da genel de gelen göcmenler hep isci olsun istiyorlar daha dogrusu göcmenlerin yüksek mevkilere gelmesini pek istemiyorlar (bunu ülkeyi kötülemek icin yazmiyorum yanlış anlasilmasin lütfen.) Yani kisaca sansini dene tabii diploman varsa denklik vs. alirsan cok iyi olur.

Son düzenleme:
Olabilir, elinde olan gider zaten. Ama size söyleyeyim "Sözcü taraflı bir site". Aynı A Haber'in attığı sağcı yalanlar gibi Sözcü, Fox ve Cumhuriyet gibi siteler de solcu yalanlar yapabiliyor veya bazen abartıp korkutmaya oynayabiliyor. Yani rakamlar o kadar fazla olmayabilir. Ama bu olmasaydı bile zaten birçok haber sitesi bir şeyi duyduğu anda salladığı veya yanlış olduğunu bilse bile işine geliyorsa paylaştığı için tek bir kaynağa asla güvenmemek gerek. Hele mümkünse ya daha ortada durmaya çalışan bir kaynak bulmak ya da iki tarafa da bakmak gerek.

@TechnOm4n hocam solcu site olduğunu biliyoruz da ülkemizin durumu da ortada. Sayısı yüksek olmasa da geçen senelere göre artış rekoru illaki vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı