Hazır indirimler var diyerekten bir oyun listesi yaptım kendime. Sizce bu oyunları alayım mı? Yorum yapın, hem de muhabbet döndürelim.
İndirimdekiler:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (24.5 lira. İkincisi çıkmadan şu oyunu oynamak istiyorum.)
Call of Duty: World at War (24.5 lira. O ciddi ikinci dünya savaşı havası beni benden almıştı. Tekrar bitirmek isterim.)
Prototype 1-2 + RADNET access pack (22.5 lira. Prototype 1'i PS3'de oynadım ve beğenmiştim. O sıralar infamous vardı ama ben Prototypecıydım.)
GTA: Vice City (6.3 lira. Bilmeyen yoktur. Tommy ile 80lerin Miamisine dönmek güzel olur.)
LEGO® Harry Potter: Years 1-4 (7.75 lira. HP hayranıyım. Lego oyunlarını da seviyorum. Sanırım alınacak en iyi lego oyunu.)
LEGO® Harry Potter: Years 5-7 (7.75 lira. Yukarıdaki ile aynı sebep.)
Middle-earth™: Shadow of Mordor™ (30 lira GOTY olarak alırsam 39 lira . Ne farkı var bilmiyorum. LOTR severim. Bakalım keyifli mi?)
Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered (33.99 lira. SOAP ve Price'ın hikayesinin başlangıç versiyonu. PS3'de oynadım. Suudi Arabistan'da PS3 alırken hadi bunu da alayım diye geziyordum sağda solda
)
Call of Duty®: WWII (83.6 lira. İkinci dünya savaşı hayranı olarak bu oyunu almak istiyorum. Yeni grafikler ile normandiya yapmak güzel olur.)
Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy (82 lira. Çocukluğumuzun oyunu Crash ya. Bu oyunu bu yüzden istiyorum ama bilgisayarı zorluyor diyorlar. Kararsızım. Bunu belki yılbaşı indirimlerine bırakırım.)
İndirim beklenenler:
Max Payne 1-2 (36 lira. Max Payne'i çok severim. Bitirdiğimde yaşım küçüktü. Şimdi daha olgun bir şekilde oynamak istiyorum.)
Max Payne 3 (31 lira. PS3'e aldım. Yarısında arkadaş benden aldı, getirmedi. Kendisi ile kavgalıyız o yüzden 6 senedir oyun ortada yok.)
GTA IV (31 lira. En sevdiğim GTA olabilir. Tekrar bitirmek için indirim görünce alacağım ama W10 ile uyumluluk sorunları canımı sıkıyor.)
Medal of Honor: Airborne (18 lira. Bunu da seviyorum. Aslında Pacific Assault veya Allied Assault kadar güzel değil ama.)
Mafia (34 lira. Çok övüldü hiç oynayamadım.)
Mafia 2 (49 lira. Çok az oynadım.)
The Darkness II (49 lira. Eğlenceli bir oyundu. Tekrar bitirmek isterim.)
Mafia III (119 lira. Seriyi devam ettirelim. Kötü diyorlar ama sonuçta grafikler yeni. Mafia 4 çıkmadan oynamak lazım.)
South Park™: The Fractured But Whole™ (269 lira. Bu fiyatı bu oyuna asla vermem. 80'e düşmesi lazım ama zor gibi
Dizisini izlemedim ama ilk oyunu güzeldi. Belki onu da alırım.)
Graveyard Keeper (32 lira. Cadılar bayramında güzel bir indirim gördü ama ben almayı unuttum.)
Bazılarını daha önceden de oynadım fakat Steam'de bulunsun, canım sıkıldıkça oynarım diyorum. Ne diyorsunuz arkadaşlar? Konu açılmışken nostaji de yapmış oluruz.