Almayı düşündüğüm oyunlar nasıl?

Arleigh Burke

Hectopat
Yer
IBM 5150
Hazır indirimler var diyerekten bir oyun listesi yaptım kendime. Sizce bu oyunları alayım mı? Yorum yapın, hem de muhabbet döndürelim.

İndirimdekiler:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (24.5 lira. İkincisi çıkmadan şu oyunu oynamak istiyorum.)
Call of Duty: World at War (24.5 lira. O ciddi ikinci dünya savaşı havası beni benden almıştı. Tekrar bitirmek isterim.)
Prototype 1-2 + RADNET access pack (22.5 lira. Prototype 1'i PS3'de oynadım ve beğenmiştim. O sıralar infamous vardı ama ben Prototypecıydım.)
GTA: Vice City (6.3 lira. Bilmeyen yoktur. Tommy ile 80lerin Miamisine dönmek güzel olur.)
LEGO® Harry Potter: Years 1-4 (7.75 lira. HP hayranıyım. Lego oyunlarını da seviyorum. Sanırım alınacak en iyi lego oyunu.)
LEGO® Harry Potter: Years 5-7 (7.75 lira. Yukarıdaki ile aynı sebep.)
Middle-earth™: Shadow of Mordor™ (30 lira GOTY olarak alırsam 39 lira . Ne farkı var bilmiyorum. LOTR severim. Bakalım keyifli mi?)
Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered (33.99 lira. SOAP ve Price'ın hikayesinin başlangıç versiyonu. PS3'de oynadım. Suudi Arabistan'da PS3 alırken hadi bunu da alayım diye geziyordum sağda solda :D)
Call of Duty®: WWII (83.6 lira. İkinci dünya savaşı hayranı olarak bu oyunu almak istiyorum. Yeni grafikler ile normandiya yapmak güzel olur.)
Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy (82 lira. Çocukluğumuzun oyunu Crash ya. Bu oyunu bu yüzden istiyorum ama bilgisayarı zorluyor diyorlar. Kararsızım. Bunu belki yılbaşı indirimlerine bırakırım.)

İndirim beklenenler:
Max Payne 1-2 (36 lira. Max Payne'i çok severim. Bitirdiğimde yaşım küçüktü. Şimdi daha olgun bir şekilde oynamak istiyorum.)
Max Payne 3 (31 lira. PS3'e aldım. Yarısında arkadaş benden aldı, getirmedi. Kendisi ile kavgalıyız o yüzden 6 senedir oyun ortada yok.)
GTA IV (31 lira. En sevdiğim GTA olabilir. Tekrar bitirmek için indirim görünce alacağım ama W10 ile uyumluluk sorunları canımı sıkıyor.)
Medal of Honor: Airborne (18 lira. Bunu da seviyorum. Aslında Pacific Assault veya Allied Assault kadar güzel değil ama.)
Mafia (34 lira. Çok övüldü hiç oynayamadım.)
Mafia 2 (49 lira. Çok az oynadım.)
The Darkness II (49 lira. Eğlenceli bir oyundu. Tekrar bitirmek isterim.)
Mafia III (119 lira. Seriyi devam ettirelim. Kötü diyorlar ama sonuçta grafikler yeni. Mafia 4 çıkmadan oynamak lazım.)
South Park™: The Fractured But Whole™ (269 lira. Bu fiyatı bu oyuna asla vermem. 80'e düşmesi lazım ama zor gibi :D Dizisini izlemedim ama ilk oyunu güzeldi. Belki onu da alırım.)
Graveyard Keeper (32 lira. Cadılar bayramında güzel bir indirim gördü ama ben almayı unuttum.)

Bazılarını daha önceden de oynadım fakat Steam'de bulunsun, canım sıkıldıkça oynarım diyorum. Ne diyorsunuz arkadaşlar? Konu açılmışken nostaji de yapmış oluruz.

Açıkçası indirimler hiç iyi değil. Middle Earth: SOM'u 10 liraya almıştım zamanında, 30 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz yine bir şey diyemem.
Call of Duty oyunları da bana gereksiz pahalı geliyor. COD 1-2 bile %50 indirimden fazlasını görmüyor. Her indirimde 24.50 TL. Bana kalırsa hiçbirisini almam şu indirimlerle.

Mordor da güzel fakat Shadow of War kat ve kat güzel bir ton yeni özellik var. Haritası bile daha güzel 1.Oyunu alışma ısınma aşaması, 2.Oyunu direk gelişme ve sonuç olarak görüyorum. Ama oynamadıysan tabi ki Mordor'u al TR yaması mevcut. War'da yama yok fakat dediğim gibi haritası ve oynanışı daha iyi.

Max Payne 1 ile Mafia 1'i alma derim. Hikaye güzel olsa da o grafikler ile bir yere kadar. Mafia 2 güzel bak.

Açıkçası indirimler hiç iyi değil. Middle Earth: SOM'u 10 liraya almıştım zamanında, 30 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz yine bir şey diyemem.
Call of Duty oyunları da bana gereksiz pahalı geliyor. COD 1-2 bile %50 indirimden fazlasını görmüyor. Her indirimde 24.50 TL. Bana kalırsa hiçbirisini almam şu indirimlerle.
CoD cidden değer kaybetmiyor. Adamlar VW araba gibi oyun yapmış. 10 senelik CoD: WAW'ın hala bu fiyatta kalması nedir ya? Ama aşağı da inmiyor maalesef.
Mordor da güzel fakat Shadow of War kat ve kat güzel bir ton yeni özellik var. Haritası bile daha güzel 1.Oyunu alışma ısınma aşaması, 2.Oyunu direk gelişme ve sonuç olarak görüyorum. Ama oynamadıysan tabi ki Mordor'u al TR yaması mevcut. War'da yama yok fakat dediğim gibi haritası ve oynanışı daha iyi.

Max Payne 1 ile Mafia 1'i alma derim. Hikaye güzel olsa da o grafikler ile bir yere kadar. Mafia 2 güzel bak.
Shadow of War da indirimde fakat benim laptop onu kaldırır mı bilmiyorum. GT 840M ekran kartı kullanıyorum. O yüzden Shadow of Mordor'a yöneldim.

Mafia 1'i çok övdüler ama oyun gerçekten eski. Hikayeyi yakalayabilir miyim acaba?
Mafialar düşerse kesin alın.
Ben de onu düşünüyorum. Şuanki fiyat bu iki oyun için çok.

Mafia 1 bence Mafia 2 oyunundan daha iyidir. Grafikleri o kadar kafana takma bence. Hikaye ve atmosfer bakımından oynanması gereken bir oyun. Sonuçta başka hangi oyun bu kadar iyi mafia konseptini işleyebildiki. Mafia 2 devam oyunu olarak benim fikrime göre bir Mafia 1 olamasada iyi bir oyundu. Mafia 3 alma. Tabi Mafia 1 ve Mafia 2 oyunlarını çok sevdiysen alma, güzelinden bir hayal kırıklığı yaşatıyor.

Max Payne serisi alınıp oynanması gereken bir seri bence.

CoD görünce artık kusasım geliyor. CoD oyunları çok düz geliyor bana, 0 değişiklik aynı çayı bin defa ısıtıp önüne koyuyorlar beni baydı seni bilemem.

Tales from the Borderlands oyunu dahil bütün Borderlands oyunlarını oynamanı tavsiye ederim. Son oyununu ben de oynamadım yarın yeni bilgisayarımı alayım direk üçüncü oyununu da çekicem.

GTA4 problemlerini düzeltmek zor değil bu arada. Bende de direk problemler çıkardı. Windows 10 saçmalıkları olsun kasma problemleri olsun ama düzeltmesi kolay sorunlar fazla insandı delirtmiyor.

- GTA oyunlarının bir çoğu yoksa indirim bekle. 15 tl gibi bir fiyata bütün oyunlarını alabilirsin. Birçok indirim döneminde bu fiyata düşüyor.

Grand Theft Auto Collection on Steam

Son düzenleme:
Mafia 1 bence Mafia 2 oyunundan daha iyidir. Grafikleri o kadar kafana takma bence. Hikaye ve atmosfer bakımından oynanması gereken bir oyun. Sonuçta başka hangi oyun bu kadar iyi mafia konseptini işleyebildiki. Mafia 2 devam oyunu olarak benim fikrime göre bir Mafia 1 olamasada iyi bir oyundu. Mafia 3 alma. Tabi Mafia 1 ve Mafia 2 oyunlarını çok sevdiysen alma, güzelinden bir hayal kırıklığı yaşatıyor.

Max Payne serisi alınıp oynanması gereken bir seri bence.

CoD görünce artık kusasım geliyor. CoD oyunları çok düz geliyor bana, 0 değişiklik aynı çayı bin defa ısıtıp önüne koyuyorlar beni baydı seni bilemem.

Tales from the Borderlands oyunu dahil bütün Borderlands oyunlarını oynamanı tavsiye ederim. Son oyununu ben de oynamadım yarın yeni bilgisayarımı alayım direk üçüncü oyununu da çekicem.

GTA4 problemlerini düzeltmek zor değil bu arada. Bende de direk problemler çıkardı. Windows 10 saçmalıkları olsun kasma problemleri olsun ama düzeltmesi kolay sorunlar fazla insandı delirtmiyor.

- GTA oyunlarının bir çoğu yoksa indirim bekle. 15 tl gibi bir fiyata bütün oyunlarını alabilirsin. Birçok indirim döneminde bu fiyata düşüyor.

Grand Theft Auto Collection on Steam

Hocam, teşekkür ediyorum. Mafia 1-2 indirime girmiş, en ucuz fiyatlarını da gördüler fakat sadece Mafia 2'yi aldım aralarından. Mafia 1 için black friday'i beklemeyi düşünüyorum. Mafia 3 için çok arada kaldım, çöp diyenler de oldu ama sırf seriyi tamamlayayım diye düşündüm, onu da pas geçtim.

Max Payne 1-2 aldım. CoD almadım. GTA'yı da pas geçtim. Collection'ın indirime girmesini bekleyeceğim. GTA IV için W10 sorununu ben de yaşadım. Maalesef düzelmiyordu fakat yeni patch ile sorunu çözdüklerini duydum o yüzden biraz olumlu bakabildim.

Borderlands 1'i kutulu almıştım ama bitirmeden kaldı öyle. Onu da alabilirim.

Prototype 1-2, LEGO Harry Potter 1-2, Mafia II, Max Payne 1-2 ile kapamış oldum. Black Friday'e hatta yılbaşına kadar idare eder beni bu oyunlar.

Darksiders 2 ve iyi bir indirime girerse Darksiders 3 SOM seviyorsan eminim bunlara da bayılırsın oynamadıysan bakmanı tavsiye ederim.

Bir bakarım hocam. Teşekkür ediyorum.

Eğer sadece single player campaign oynayacaksan COD WWII çok pahalı hala. 5-6 saatte bitecek çünkü.

Max Payneler zaten efsane. 3. Oyunda bence çok güzeldi.

GTA IV için iyi bir ekran kartı lazım zira çok kötü optimizasyonu.

Mafia 3 keza öyle. 1050Ti'da iyice kısmak zorunda kalmıştım grafikleri bu seferde iğrenç oldu görüntü. Oynayamadım o yüzden. Gerçi oyunda kötüydü.

Mafia 2 çok güzeldi, kesinlikle tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı