Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 14 Ocak 2020 #11 Tortue dedi: Mide rahatsızlığı yok, hatta aç çıktım 40 dakikalık yola. Midem gayet sorunsuz. Peki hangi bölüme gitmeliyim? Genişletmek için tıkla... Siz gidin hele bir hastaneye, sizi yönlendirirler. Ben bilmiyorum hangi bölüme gitmeniz gerektiğini.
Tortue dedi: Mide rahatsızlığı yok, hatta aç çıktım 40 dakikalık yola. Midem gayet sorunsuz. Peki hangi bölüme gitmeliyim? Genişletmek için tıkla... Siz gidin hele bir hastaneye, sizi yönlendirirler. Ben bilmiyorum hangi bölüme gitmeniz gerektiğini.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Ocak 2020 #12 Akerfeldt dedi: Siz gidin hele bir hastaneye, sizi yönlendirirler. Ben bilmiyorum hangi bölüme gitmeniz gerektiğini. Genişletmek için tıkla... Normalde hastaneye gitmeyen birisiyim, E-Nabız üzerinden alıyorum çoğunlukla randevuyu.
Akerfeldt dedi: Siz gidin hele bir hastaneye, sizi yönlendirirler. Ben bilmiyorum hangi bölüme gitmeniz gerektiğini. Genişletmek için tıkla... Normalde hastaneye gitmeyen birisiyim, E-Nabız üzerinden alıyorum çoğunlukla randevuyu.