Alparslan Türkeş'in bile hain olduğu gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşinize gelmeyince, doğru düzgün araştıran biri yok dersiniz. Hangi hainliği yaptı desem cevap verecek bir kelimeniz olmaz.

Darbeye sebep oldu be. Ülke 20 yıl geriye gitti, daha ne yapsın. Süleyman Demirel namıdiğer Mason Süleyman Deniz Gezmiş'in asılması için iki parmağını birden kaldırmıştır. Alparslan Türkeş binlerce üniversiteli gencin ölümüne sebep veren insan eğitimini Amerika'da almıştır ve Amerikan istihbaratına çalışır. Hakan Fidan istihbarat eğitimini Amerika'da almış bir CIA ajanı. Abdullah Gül Rockefeller bursuyla okumuştur. Ayrıca AKP'nin kurucuları arasında Rotschild ailesinin ortağı olan insanlar vardır. Bu adamların hepsi ajan, hepsi büyük Orta Doğu projesinin Türkiye uyarlamasının elçileridir. Forumun kültür seviyesi belli zaten. Adam yerine koyup aydınlatmaya çalışanda hata tabii ki.

Anladığım o ki forum da doğru düzgün araştıran okuyan insan sayısı bi hayli fazla ben de bişey sanıyordum. Hadi mahalleniz de top oynamaya devam edin.
Kardeşim benim, dilini kullanmayı öğrenemeden bu bilgili tavırların komik duruyor. Vatanımın sağı/solu canım gençleri... Belli ki okuyorsunuz ama merak ediyorum kimi okuyorsunuz. Zamanında Alper Terzioğlu türevleri okunur, karşımıza dikilirdi okurları. Okumak buysa okumayın canım kardeşim benim.

Canınız sıkılıyor da saçmalamaya mı geliyorsunuz buraya? Siyaset yapacak başka yer kalmadı da Technopat Sosyal'e mi taşıdınız olayı? Bir de insanlara hakaret ediyorsunuz?
Kim olduğunuzu sorabilir miyim? Kendinizi buradaki insanlara hakaret edecek kadar, "hadi mahalleniz de top oynamaya devam edin." diyecek kadar ne başarı gösterdiniz duymak istiyorum.

Tekrar soruyorum, bunun yeri burası mı? Hayır, değil! İki taraf da Vatan haini lafını diline pelesenk etmiş. Sonra milleti kutuplaştırıyorlar diye ağlıyorlar, cidden şaka gibi. Bu kafayla ülke yerinde saymayı bırak, geriye doğru tam gaz gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…