Alpecin C1 şampuan nasıldır?

Ayaz65

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam aranızda saç dökülmesi yaşayıp bu şampuanı kullanan var mı? Memnun musunuz? Düşünceleriniz neler?

(Saç dökülmesi için başka memnun olduğunuz şampuan var mı?)

Bence kişiden kişiye göre değişiyor en iyisi doktora gidip onun önerdiği şampuanı kullanmak. Bu arada saç dökülmesi nasıl oluyor ondan da biraz bahsedersen yardımcı olabilirim.

Bence kişiden kişiye göre değişiyor en iyisi doktora gidip onun önerdiği şampuanı kullanmak. Bu arada saç dökülmesi nasıl oluyor ondan da biraz bahsedersen yardımcı olabilirim.
Evet haklısın. Dökülme nasıl oluyor diye soracak olursan: Henüz 16 yaşındayım saçımda çok çok belirgin bir azalma var ve günde 120-170 tel saçım dökülüyor, çok stres yapan biriyim ama genetik etkenler de var baba tarafının saçları var ancak anne tarafında kellik sorunu var babamın da saçları dökülmüş ancak askerlikten geldikten sonra (askerlikteki nedenlerle dökülmüş.) Yani anlayacağın çok zor bir durumdayım psikolojim bozuldu en azından bu saç beni yirmili yaşlara kadar idare etsin diyorum.

En baş sorunun bence stres. Genetik bu yaşlarda etki etmeyeceğini düşünüyorum. Stresi kararında yaşaman lazım. Sağlıklı beslenme de etki ediyor ancak dediklerin kadarıyla stresi azaltamazsan çok zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı