Alpha mountain (phishing) ve crdf (malicious) virüs mü?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, cumartesi günü emulatör için ISO dosyası indirdim, indirdiğim linki VirusTotal'de tarattığımda alphamountain. AI (phishing) ve crdf (malicious) uyarısı aldım bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır? Click here yazan yerdeki son indirme linkini tarattım. Virüs Total sonucu burada, pazartesi günü indirdiğim linki tarattığımda bu sonucu gördüm bilgisayara USB ile format attım sonrasında işimi sağlama almak için Kaspersky kurdum. Virüsler hakkında bilgim yok bu virüs tehlikeli bir virüs mü? Şifrelerimi vs değiştirmeli miyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Ekran görüntüsü 2024-10-09 174619.png

resim_2024-10-09_175229193.png

Konuyla alakalı ek bilgi: Kullandığım emulatör RPCS3 emulator kurulum esnasında Windows özel izin istiyor emuator güvenli diye biliyorum emulatör'e yüklediğim yazılım resmi Sony PS3 yazılımı indirdiğim ISO dosyası da oyunu açıyor sıkıntı yok sadece indirdiğim linki tarattığımda bu sorunu yaşadım onun haricinde Steam hesabım ya da hesaplarımda bir sıkıntı olmadı ama bir virüs varsa kısa vadede değil de uzun vadede zarar vereceğini düşündüğüm için bu konuyu açtım konuyla alakalı bilgili arkadaşlara söylemek istedim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı