Alpha One sistem alınır mı?

Butce biraz artarsa bu sistemin kasasini Thermaltake View 200 TG ile degistirip almak daha mantikli.
Sistemin stoğu bitmiş
Buda hemen hemen diğeri gibi bu nasıldır

Bunun fiyati daha iyiymiş. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 tg yapilirsa iyi olur yine.

Hocam bir de bunun RX 6650 XT olanı var.

Bunun fiyati daha iyiymiş. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 tg veya view 200 tg yapilirsa iyi olur yine.

Performans olarak RX6650'yi daha iyi olarak söylüyorlar ama belleği 8 GB 10-20 FPS fark edecekse 12 GB olanı yani 3060'i almak daha mantıklı değil mi?

Bütçem 13.000 civari;

Bu sistem hoşuma gitti kasasından şikayet ediyorlar genel olarak. Kasayı bununla değiştirirsem alınır mı?

Sistemin anakartı kötü. İleride ram takviyesi yapacaksan slot yetersiz kalır. Ve o Anakart'ta hala COM portu var. Gereksiz yani.

Sistemin anakartı kötü. İleride RAM takviyesi yapacaksan slot yetersiz kalır. Ve o anakartta hala com portu var. Gereksiz yani.

Ondan vazgeçtim zaten 8 GB ekran kartı
Bu ikisi arasında kararsız kaldım.

Bu sistem de guzel ama 3060'in VRAM avantajinin oldugunu unutmamak gerek. Oyun performansi genel olarak daha iyi RX 6650 XT'nin. Size kalmis gibi.

Hocam sistemi daha çok uzun ömürlü olmasını istiyorum gelecek oyunlarda yeterli olsun o yüzden 3060'i alacağım galiba zaten fark var ama VRAM arayı kapatiyor gibime geliyor.

Yazan fikrini belirten yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00