Alpha One sistem alınır mı?

Lejyon

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 13.000 civari;

Bu sistem hoşuma gitti kasasından şikayet ediyorlar genel olarak. Kasayı bununla değiştirirsem alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 13.000 civari;

Bu sistem hoşuma gitti kasasından şikayet ediyorlar genel olarak. Kasayı bununla değiştirirsem alınır mı?

RTX 3060 modeli 8 GB 12 GB almanız daha iyi olacaktır.

Yani bütçe biraz aşıyor ama 8 GB tavsiye edilmiyor anladığım kadarıyla. Tek farkı 12 GB olması sanırsam eğer arada cidden fark varsa arttırabilirim.
20 FPS'e varan farklar oluyor. Ayrica 8 GB versiyonunda agir oyunlarda VRAM darbogazi yasayabilirsiniz. Normalde 3060 12 GB kullanan sistemler en dusuk 14k'dan basliyordu. Bu sistem dun geldi ve fiyati oldukca iyi. Aradaki fiyat farkina deger.

20 FPS'e varan farklar oluyor. Ayrica 8 GB versiyonunda agir oyunlarda VRAM darbogazi yasayabilirsiniz. Normalde 3060 12 GB kullanan sistemler en dusuk 14K'den basliyordu. Bu sistem dun geldi ve fiyati oldukca iyi. Aradaki fiyat farkina deger.

Hocam evet fiyat iyi biraz baktım sisteme ve MLD diye bir markanın M.2 SSD'sini kullandığını gördüm İtopya'da 600 TL.
M.2'ye sadece Windows kuracağım elimde 500 GB SSD ve 1 TB HDD var oyunları vs buraya kurarim M.2'yi değiştirmeye gerek var mı?

Hocam evet fiyat iyi biraz baktım sisteme ve MLD diye bir markanın M.2 SSD'sini kullandığını gördüm İtopya'da 600 TL.
M.2'ye sadece Windows kuracağım elimde 500 GB SSD ve 1 TB HDD var oyunları vs buraya kurarim M.2'yi değiştirmeye gerek var mı?

Yani böyle bir SSD için fiyatı fazla uygun degilmi 3300'e 3100 sonucta.

Yani böyle bir SSD için fiyatı fazla uygun degilmi 3300'e 3100 sonucta.
SSD'nin incelemesini asagiya biraktim. Iyi bir SSD oldugu soylenemez ama idare eder. Kronik sorunu yok gibi. Exceria secin derdim ama olmasi gerekenden fazla bir fiyat farki var. Belirtilen hizlarin biraz asagisinda degerler veriyor. Konuda bahsedilmis.

SSD'nin incelemesini asagiya biraktim. Iyi bir SSD oldugu soylenemez ama idare eder. Kronik sorunu yok gibi. Exceria secin derdim ama olmasi gerekenden fazla bir fiyat farki var. Belirtilen hizlarin biraz asagisinda degerler veriyor. Konuda bahsedilmis.
Sadece Windows kurucam hocam oyun için fln ayrı ssd ve hhd var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı