Alt ders sorumluluğundan sınıfta kalınır mı?

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşım 9. sınıftan 9 tane sorumluluğu var. 10. sınıf tekrarı ve 1. dönem 58, 2. dönem 42.
2. dönem edebiyatı 50, 1. dönem 43, sınıfta kalır mı? Bana sordu fakat bir bilgim yok. Bilen vardır diye yazıyorum.

1686071925048.png

Sorumlulukları takmana gerek yok 12. Sınıfa kadar erteleyebilirsin. 1. Dönem ortalaması 58 ise 2. Dönem ortalamasının en az 42 olması lazım. Geçiyor yani.

Sorumlulukları takmana gerek yok 12. sınıfa kadar erteleyebilirsin. 1. dönem ortalaması 58 ise 2. dönem ortalamasının en az 42 olması lazım. Geçiyor yani.

Sınırı var, arkadaşın 9 sorumluluğu varmış. Şu anda da konu sahibinin arkadaşı 10.sınıf sanıyorsam, edebiyat 1.dönem 43, 2.dönem 50 yazmış. 1 sorumluluk daha ekleniyor. Üstte yönetmeliği bıraktım. Sanıyorsam kalıyor. Müdür yardımcısından detaylı bilgi alınabilir.

Sınırı var, arkadaşın 9 sorumluluğu varmış. Şu anda da konu sahibinin arkadaşı 10.sınıf sanıyorsam, edebiyat 1.dönem 43, 2.dönem 50 yazmış. 1 sorumluluk daha ekleniyor. Üstte yönetmeliği bıraktım. Sanıyorsam kalıyor. Müdür yardımcısından detaylı bilgi alınabilir.
2 Dönemin ortalması 50'yi geçiyorsa hangi derslerden kaldığı önemli değil sınıfı geçiyor. 12. Sınıfa kadar kaldığı sorumluluk sınavlarını vermezse mezun olamaz sadece o kadar.

9. sınıftan 9 sorumluluğu olamaz hocam. 6 sorumluluk üstü sınıfta kalıyor.

9. sınıfta korona zamanıydı yurt dışındaydı yurt kapıların kapalı olması nedeniyle.

Sorumlulukları takmana gerek yok 12. sınıfa kadar erteleyebilirsin. 1. dönem ortalaması 58 ise 2. dönem ortalamasının en az 42 olması lazım. Geçiyor yani.

Bende öyle biliyorum hocam.

9. sınıfta korona zamanıydı yurt dışındaydı yurt kapıların kapalı olması nedeniyle.

Anlık 9 sorumluluğu varsa kalıyor o zaman, geçmiş olsun. Emin olmak isterseniz müdür yardımcısına sorabilirsiniz. Yönetmelik yukarıda.

1-2 sorumluluk olsa takılmaması gerekiyor zaten. 9 tane alttan gelen ders ile sınıf geçilmiyor. Aşağıya tekrar bırakıyorum yönetmeliği, MEB sitesinden alınmıştır.

1686075390027.png

Anlık 9 sorumluluğu varsa kalıyor o zaman, geçmiş olsun. Emin olmak isterseniz müdür yardımcısına sorabilirsiniz. Yönetmelik yukarıda.

1-2 sorumluluk olsa takılmaması gerekiyor zaten. 9 tane alttan gelen ders ile sınıf geçilmiyor. Aşağıya tekrar bırakıyorum yönetmeliği, MEB sitesinden alınmıştır.

Eki Görüntüle 1809840

Galiba hocam bu ortalaması 50 üstü olmayanlar için. Attığınız fotoğrafın alt kısmında Doğrudan Sınıf Geçme adlı bir bölüm var ve orada yıl sonu başarı puanı en az 50 olmak şartı yazıyor.

1686077197925.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı