Alt katta nasıl internet kullanılır?

MessininFedaisi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 4 katlı bir evde oturuyorum ve hava soğuk olduğu için giriş katın altındaki katta kalmaya başladım. Modem giriş katta ve üst iki kata internet kablosu gidiyor ancak aşağı katta yok. Kabloyu aşağı götürmenin sihirli bir yolu yoksa mecburen kablosuz yapmam gerek. Bir kablosuz router kullanıyorum anten gücü 6 dBi ama yetmiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba ben 4 katlı bir evde oturuyorum ve hava soğuk olduğu için giriş katın altındaki katta kalmaya başladım. Modem giriş katta ve üst iki kata internet kablosu gidiyor ancak aşağı katta yok. Kabloyu aşağı götürmenin sihirli bir yolu yoksa mecburen kablosuz yapmam gerek. Bir kablosuz router kullanıyorum anten gücü 6 dBi ama yetmiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

4 katlı ev mi?

Açıkçası 4 katlı ev için ne kadar iş görür bilmiyorum ama Keenetic'in Wifi Mesh sistemleri var, onlara bakabilirsiniz. Ayrıca böyle sistemler için hem modeminizin hem de çoğaltıcıların Wifi 6 desteklemesi iyi olur.

Açıkçası 4 katlı ev için ne kadar iş görür bilmiyorum ama Keenetic'in Wi-Fi mesh sistemleri var, onlara bakabilirsiniz. Ayrıca böyle sistemler için hem modeminizin hem de çoğaltıcıların Wi-Fi 6 desteklemesi iyi olur.

Mesele evin 4 katlı olması değil hocam giriş kattan alt kata internet çekmek. Sorun sadece en alt katta mevcut. Modem giriş katta 2. kat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı