Astaryus Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 543 Çözümler 1 25 Nisan 2022 #1 Başlıkta belirttiğim gibi, bu sorun sadece GTA 5 de oluyor, pencereli oynamak zorunda kalıyorum oyunu. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bıraktım ancak hala çöküyor, bazen de grafikleri kurcalayınca oyun çöküyor yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleme: 25 Nisan 2022
Başlıkta belirttiğim gibi, bu sorun sadece GTA 5 de oluyor, pencereli oynamak zorunda kalıyorum oyunu. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bıraktım ancak hala çöküyor, bazen de grafikleri kurcalayınca oyun çöküyor yardımlarınızı bekliyorum.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 25 Nisan 2022 #2 Hocam penceresiz tam ekran denediniz mi? (Adı galiba çerçevesiz pencereydi.) Artı 0 Eksi
KS KS Astaryus Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 543 Çözümler 1 25 Nisan 2022 #3 UluErdem25 dedi: Hocam penceresiz tam ekran denediniz mi? (Adı galiba çerçevesiz pencereydi.) Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, başka uygulama açınca gene çöküyor. Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Hocam penceresiz tam ekran denediniz mi? (Adı galiba çerçevesiz pencereydi.) Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, başka uygulama açınca gene çöküyor.