Oyunlarda Alt+Tab atınca PC çöküyor

SemihSA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
GPU: ASUS RX 5500 XT.
CPU: Ryzen 5 2600X.
PSU: 650W.
RAM: T-Force Vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming RAM.
Depolama: Adata 480GB, Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.
Meslek
Öğrenci
RAM
TEAM T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming Ram
SSD veya HDD modeli
nvme2 kingston 1tb ssd, adata 500gb ssd
Ekran kartı
ASUS RX 5500 XT Dual
Anakart
Gigabyte B450m S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600X
Fullscreen olsun olmasın çoğu oyunda bazen Alt+Tab attığımda PC siyah ekran oluyor. Ardından wallpaper 1 kere gelip gidiyor sonra da görev çubuğu semboller olmadan sadece kareler olarak gelip gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows versiyonunuz 24H2 mi? Bununla ilgili bir sorun vardi, resmi aciklamasi da vardi. Bunu yasiyor olabilirsiniz.

Ne zamandir var bu sorun? Hep mi vardi?

1 aydır var ve hayır Windows 10 22H2 kullanıyorum.

60 FPS altına düşmediğin sürece hissetmezsin.

Şöyle bir sorun var işte ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyorum normalde 120FPS sabit vermesi gerek Valorant'ta bazen sabit veriyor bazen de drop giriyor. Bayağı bir oyunda bu durum mevcut.

@SemihSA

Sizi bekliyorum şu an deneyin bilgi verin.

Her zaman olmuyor ben sonra dönerim bununla ilgili size yardımınız için teşekkürler.

Su Driver'i guncelledim, bu Windows Update'ten sonra oldu gibi bir tahmininiz var mi?

Driverdan değildirde Windows'tan olabilir çünkü bu sorun 1-2 ay önce başladı ama bence benim ekran kartımdada bir problem var.

@SemihSA

Sizi bekliyorum şu an deneyin bilgi verin.

Rainbow Six: Siege'de çöktü sadece onda da bilgisayar kapanmadı oyun çöktü sadece.

Son düzenleme:
@SemihSA

İlk önce DDU ile kaldır sonra tekrar kur, OCCT ile 3D / VRAM testi yap 1 saat OCCT üzerinde sağ tarafta parametreler olacak 3VCC +5V +12V değerleri kaç örnek görsel bırakacağım aşağıda, FURMARK ile 15 dakika test yap sonucu bildir.

1736112062811.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı