Çözüldü Alt+Tab atınca ve oyuna tekrar girince Hz düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Monitör
Gigabyte G24F-2
Valorant'ta Alt Tab atınca ve oyuna tekrar girince Hz 74'e sabitleniyor bunu monitörün ayarlarından 74 Hz gösterdiğinden ve haliylen gözümle Hz ve akıcılık düştüğünü çok rahat fark ediyorum. 180 Hz seçili. Windows 10 geçtikten sonra böyle oldu 11 ile böyle bir şey yoktu.

Son düzenleme:
Ekran kartınız AMD idi sanırım. Ben APU grafik kartımda görmüştüm Radeon Boost idi sanırım. Yenileme hızını ayarlar gibi bir açıklaması vardı. O açıksa onu kapatıp deneyin isterseniz hocam.

Açık değil hocam. Bir de AMD güncel sürücü güncelleyince her seferinde drop oluyor bir süre sonra geçiyor gibi. Bu normal mi?

Açık değil hocam. Bir de AMD güncel sürücü güncelleyince her seferinde drop oluyor bir süre sonra geçiyor gibi. Bu normal mi?

Hocam vallahi ben AMD kullanmıyorum oyunlarda NVIDIA kullanıyorum. Benim apum AMD fakat normal bir durum olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bu droplar olurken Görev Yöneticisi üzerinden sistemi kontrol edin isterseniz bir. Zorlanan veya tıkanan bir parça var mı yok mu? Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.

AMD ekran kartı ayarlarından GPU ölçeklendirme ayarını açabilir misiniz?

Açtım, düzeldi gibi oldu ondan sonra tekrar başladı ben de kapattım.

Hocam vallahi ben AMD kullanmıyorum oyunlarda NVIDIA kullanıyorum. Benim apum AMD fakat normal bir durum olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bu droplar olurken Görev Yöneticisi üzerinden sistemi kontrol edin isterseniz bir. Zorlanan veya tıkanan bir parça var mı yok mu? Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.

Ben normal olduğunu görmüştüm de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı