Qyenz Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 18 30 Nisan 2021 #1 Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici.
Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 Qyenz dedi: Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Windows'un görünüm ayarlarından olabilir. Ve nerede olduğunu unuttum. Artı 0 Eksi
Qyenz dedi: Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Windows'un görünüm ayarlarından olabilir. Ve nerede olduğunu unuttum.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Qyenz dedi: Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Ekran fotosu atabilir misniz? Artı 1 Eksi
Qyenz dedi: Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Ekran fotosu atabilir misniz?
furkanerogluu102 Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #4 Qyenz dedi: Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Eğer cozduysen bana da soyler misin? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Qyenz dedi: Alt Tab görünümüm değişmiş kendi kendine. Sadece simgeleri gösteriyor. Kare kare ekranların resimleri çıkmıyor. Yardım edin lütfen çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Eğer cozduysen bana da soyler misin?