Alt+Tab yapma işlemi nasıl hızlandırılır?

ahmetdemirexe

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma dün format attım ve tüm driverları orijinal sitelerinden teker teker araştırarak yükledim.
Format atmadan önce bir ayar yaptım mı hatırlamıyorum ama çok hızlı Alt Tab atmaktaydım.
2 monitör kullandığım için çoğu zaman 2. ekranımda Discord açıkken 1. ekranımda oyun bulunuyor ve oyun oynarken ara ara Alt Tab atarak Discord'a geçip işlerimi yapıyordum. Formattan sonra hangi oyun olursa olsun Alt Tab attığım esnada 2 monitör de siyah ekran oluyor ve 2 saniye kadar öyle kalıyor. Daha sonra ekran geliyor ve işlerime devam edebiliyorum.

Bu sorunumu nasıl çözebilirim? Çok daha hızlı Alt Tab atmak için ne gibi ayarlar yapmam gerekir? Daha önceden yapabiliyordum çünkü.
  • 2 X Neo Forza 8 GB 3200 MHz DDR4
  • MSI RX 570 Armor 4G 256 bit
  • MSI H610M bomber
  • i3-12100F

O siyah ekranın çıkmasının nedeni kaynak değişimi.

Bunun da iki sebebi olur: Ya masaüstü çözünürlüğü ve/veya yenileme oranı oyununkine uymuyor ya da monitörlerinden en az biri entegre grafik birimine, yani anakarta bağlı.

i3-12100F'de entegre grafik birimi yok diye biliyorum ama yazılımsal değil kablo ile bağlantıdan bahsediyorsan iki monitör de kablo ile ekran kartına bağlı, oyunları da özellikle V-Sync açmadan her zaman 1080P'de oynuyorum iki monitörüm de 1080p. Bir türlü çözümü bulamadım formattan önce böyle bir sorunum yoktu :/

i3-12100F'de entegre grafik birimi yok diye biliyorum ama yazılımsal değil kablo ile bağlantıdan bahsediyorsan iki monitör de kablo ile ekran kartına bağlı, oyunları da özellikle V-Sync açmadan her zaman 1080P'de oynuyorum iki monitörüm de 1080p. Bir türlü çözümü bulamadım formattan önce böyle bir sorunum yoktu :/
Bilgilendirmek amaçlı söyledim onu.

Oyunlarda ve Windows ayarlarında yenileme hızını en yükseğe çekin, ikisinin de aynı yenileme hızına sahip olduğundan emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı