Asil E Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn.
Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn.
Çözüm Asil E 17 Eylül 2023 N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... O oluyor da her seferinde ama tam ekrana hiç alamıyorum. N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... Yani mesela arada Minecraft oynuyorum, ben Minecraftta borderless yok. Asil E dedi: Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn. Genişletmek için tıkla... Windows+shift+ctrl+b yaptım düzeldi.
N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... O oluyor da her seferinde ama tam ekrana hiç alamıyorum. N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... Yani mesela arada Minecraft oynuyorum, ben Minecraftta borderless yok. Asil E dedi: Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn. Genişletmek için tıkla... Windows+shift+ctrl+b yaptım düzeldi.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 17 Eylül 2023 #2 Oyunun çözünürlüğüyle masaüstü çözünürlüğünüz aynı değil. Artı 0 Eksi
KS KS Asil E Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 ahmet_kıran dedi: Oyunun çözünürlüğüyle masaüstü çözünürlüğünüz aynı değil. Genişletmek için tıkla... Yok oyunda masaüstüde 1920X1080. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Oyunun çözünürlüğüyle masaüstü çözünürlüğünüz aynı değil. Genişletmek için tıkla... Yok oyunda masaüstüde 1920X1080.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 17 Eylül 2023 #4 Asil E dedi: Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn. Genişletmek için tıkla... Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Artı 0 Eksi
Asil E dedi: Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn. Genişletmek için tıkla... Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın?
KS KS Asil E Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... O oluyor da her seferinde ama tam ekrana hiç alamıyorum. N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... Yani mesela arada Minecraft oynuyorum, ben Minecraftta borderless yok. Asil E dedi: Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn. Genişletmek için tıkla... Windows+shift+ctrl+b yaptım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... O oluyor da her seferinde ama tam ekrana hiç alamıyorum. N0rvecli dedi: Tam ekran yerıne çerçevesize alıp dener mısın? Genişletmek için tıkla... Yani mesela arada Minecraft oynuyorum, ben Minecraftta borderless yok. Asil E dedi: Daha dün Alt Tab hızım 0 sn falandı yani bastıgm anda atıyordum su anda her oyunda siyah ekran kalıyor 2 3 sn. Genişletmek için tıkla... Windows+shift+ctrl+b yaptım düzeldi.