Alt+Tab hızı hızlandırma

Solomonn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam bilgisayarımda Alt+Tab hızını hızlandırmak istiyorum yani Valorant hızlı açılsın, arkada Discord açabilim Alt Tab hızım düşük olsun. Çok şey mi istiyorum? Bilmem ama bunun için nasıl bir parça almalıyım* veya ne yapmalıyım? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Masaüstüne sağ tıkla, Görüntü Ayarları / Gelişmiş Görüntü Ayarları (en altta)'nı aç orada ekran yenileme hızını gösterir, o ekran yenileme hızı ile oyunun ayarlarındaki ekran yenileme hızı aynı olmadığı zaman tabda gecikme yaşarsın.

Önerdiğimde daha hızlı bir psd kullanıyorsunuz. Eğer sisteminizi verirseniz daha iyi olur :)

16 GB RAM.
Yukarıda verdiğim SSD.
NVIDIA RTX 2070.
Ryzen 7 2700.
Corsair 1600 Watt Power Supply.
Masaüstüne sağ tıkla, Görüntü Ayarları / Gelişmiş Görüntü Ayarları (en altta)'nı aç orada ekran yenileme hızını gösterir, o ekran yenileme hızı ile oyunun ayarlarındaki ekran yenileme hızı aynı olmadığı zaman tabda gecikme yaşarsın.
Hocam hızı arttırmak için bileşen satın almak istiyorum dedim ama siz bilirsiniz

16 GB RAM.
Yukarıda verdiğim SSD.
NVIDIA RTX 2070.
Ryzen 7 2700.
Corsair 1600 Watt Power Supply.

Hocam hızı arttırmak için bileşen satın almak istiyorum dedim ama siz bilirsiniz
Hocam sisteminiz gayet güzel acaba 0.3 saniyede falan diye mi hız geliştirmek istiyorsunuz :D ?

Oyun içi çözünürlüğünüz ve masaüstü çözünürlüğünüz aynı olsun, masaüstü rengi sadece tek renk ve siyah olsun. CS:GO için başlatma seçeneklerine -d3d9ex yazarsan ALT+TAB süren hızlanır ve FPS de artış görürsün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı