Alt+Tab yaparken birkaç kez siyah ekran oluyor

hellgate

Picopat
Daha fazla  
Son güncellemeden sonra (22h3) bu sorunla karşılaşıyorum, normalde valaranttayken falan direkt Alt Tab atardım sorunsuz geçiş olurdu fakat güncellemeden sonra siyah ekran geliyor birkaç kez, uygulamaların boyutları falan değişip düzeliyor kasıyor falan kendine 5 saniye sonra geliyor. Ek olarak ben Valorant'ı HDR olarak oynuyordum fakat güncellemeden sonra HDR renkleri mahvetti sanki ters renk açmışım gibi. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son güncellemeden sonra (22h3) bu sorunla karşılaşıyorum, normalde valaranttayken falan direkt Alt Tab atardım sorunsuz geçiş olurdu fakat güncellemeden sonra siyah ekran geliyor birkaç kez, uygulamaların boyutları falan değişip düzeliyor kasıyor falan kendine 5 saniye sonra geliyor. Ek olarak ben Valorant'ı HDR olarak oynuyordum fakat güncellemeden sonra HDR renkleri mahvetti sanki ters renk açmışım gibi. Nasıl çözebilirim?

Bu konu yardımcı olabilir.

Bu konu yardımcı olabilir.
Bahsedilen güncellemeyi nasıl kuracağım ?

1731138598831.png

Windows Update kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?

Windows Update kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
Bahsedileni indiriyorum isteğe bağlı kısmında buldum.

Az önce mavi ekran yedim güncellemeden sonra, Alt+Tab eskisi kadar kanser etmiyor ama sanırım ekran HDR olduğu içinde ufak takılma var. HDR renk sorunu halen devam ediyor.

HDR hakkında bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı