Çözüldü Alt+Tab yaparken sorun oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aamirhain

Decapat
Daha fazla  
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Alt+Tab atınca fotoğraftaki gibi bir menu çıkması lazımken o menü çıkmıyor, uygulamalar sırasıyla değişiyor. Video yollayabilirim fakat hangi siteden yollamam lazım olduğunu bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 42d2fa0d-c088-47f9-bd27-57fd3b804bd8.jpg
    42d2fa0d-c088-47f9-bd27-57fd3b804bd8.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 62
Çözüm
Sorunu buradaki uygulamayı yükleyerek çözdüm. Uygulamayı indirdikten sonra "Customization" kısmına gelip "Enable classic Alt+Tab menu" seçeneğinin tikini kaldırıp "Apply Tweaks" dedikten sonra sorun çözüldü.
Sorunu buradaki uygulamayı yükleyerek çözdüm. Uygulamayı indirdikten sonra "Customization" kısmına gelip "Enable classic Alt+Tab menu" seçeneğinin tikini kaldırıp "Apply Tweaks" dedikten sonra sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-20 005711.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-20 005711.png
    58 KB · Görüntüleme: 27
Çözüm
Sorunu buradaki uygulamayı yükleyerek çözdüm. Uygulamayı indirdikten sonra "customization" kısmına gelip "enable classic Alt+Tab menu" seçeneğinin tikini kaldırıp "apply tweaks" dedikten sonra sorun çözüldü.

Tebrik ederim. Menüyü nasıl kapandı aklım orada takıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı