Çözüldü Alt+Tab yapılınca kısa süreliğine siyah ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
Arkadaşlar mesela Valorant'dayım Alt+Tab yapıp Valorant geçtiğim zaman siyah ekran oluyor. 2 saniye sonra geçiyor, bileniniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mesela Valorant'dayım Alt+Tab yapıp Valorant geçtiğim zaman siyah ekran oluyor. 2 saniye sonra geçiyor, bileniniz var mı?

Valorant'ta kullandığın ekran çözünürlüğü ile monitörün ekran çözünürlüğü birbiri ile uyuşmuyorsa bu olası bir durumdur eğer bu bekleme süresini ortadan kaldırmak istiyorsan ekran çözünürlüklerini birbiri ile aynı hale getirmelisin.

Hocam Kenarsız Pencereli Ekran ayarını kullanabilirsiniz. Hem süreyi düşürüyor hem de direkt Alt + Tab atıyor (bende öyle).

Hocam Valorant'ta grafik kalitesine gir çözünürlük yeri var sende ora tam ekransa pencereli tam ekran yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal hocam. Ama isterseniz unlost FPS arttırmadaki adımlar ile Alt Tab süresini indirebilirsiniz.
Unlost fps artırma mı eski bilgisayarımda yapmaya çalışmıştım fps için fakat şimdi yeni bir bilgisayar aldım monitör den dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü çok kötü

Sebebi tam ekranken ekran tamamen oyuna optimize oluyor sende aniden masaüstüne dönünce 2 sn bekletiyor.
Anladım teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı