Alt+Tab yapınca ekran gidiyor

okantas

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Alt Tab yaptığımda çoğu zaman böyle bir sorun oluyor. Bazen tamamen gidiyor, ekran sadece bu gri ekran kalıyor, kapatıp açınca düzeliyor sadece. Çözümünü bilen veya daha önce başına gelmiş olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Öncelikle sorumluluk almayacağımı bu dediğimi tamamen sizin isteğinize bırakıyorum. sorumluluk kabul etmiyorum.

Monitöre overclock yapabilir misiniz? Eğer yaptığınızda yine sorun var ise servise göndermeniz gerekebilir.

Artı -1 Eksi
Aynı sorun bende de var. Laptop kullanmıyorum ve çözmeyi denemedim. Benimki Alt+Tab ile alakalı değil ama görüntüler çok değişince oluyor genelde ve oyunlarda olmuyor sadece webde oluyor. Bu yüzden sorunun Windows ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama yine de monitörümun garantisi var ve monitorün desteğiyle de konuşacağım.

Sorunla ilgili bilgim yok. Yerinizde olsam şunları yaparım: Önce bilgisayarı başka monitöre bağlarım, sorun çözüldüyse sıkıntı ekranda demektir, garantiye yollarım. Sorun devam ediyorsa başka işletim sistemi denerim, sorun çözüldüyse yedeklerimi alır temiz Windows kurarım.

Not: Monitöre OC kesinlikle önermiyorum.

Sorunla ilgili bilgim yok. Yerinizde olsam şunları yaparım: Önce bilgisayarı başka monitöre bağlarım, sorun çözüldüyse sıkıntı ekranda demektir, garantiye yollarım. Sorun devam ediyorsa başka işletim sistemi denerim, sorun çözüldüyse yedeklerimi alır temiz Windows kurarım.

Not: Monitöre OC kesinlikle önermiyorum.

Çok nadir olan bir problem olduğu başka bilgisayara takıp test etme şansım olmuyor benim. Belki zaten olmayacağı bir andır ve düzeldi sanırım.

Kontrol ettim. Ancak monitör ayarlarında Hertz değeri sabit 60 ve değiştirilmiyor. Yanıtınız için teşekkürler.

Kontrol ettim. Ancak monitör ayarlarında Hertz değeri sabit 60 ve değiştirilmiyor. Yanıtınız için teşekkürler.
Monitörünüz kaç Hz? Bağlantı tipiniz nedir? Bir de ekran kartı sürücünüz güncel mi? Daha detaylı gösterim için bu rehberi inceler misiniz?
Merhaba. Öncelikle sorumluluk almayacağımı bu dediğimi tamamen sizin isteğinize bırakıyorum. sorumluluk kabul etmiyorum.

Monitöre overclock yapabilir misiniz? Eğer yaptığınızda yine sorun var ise servise göndermeniz gerekebilir.
Overclock ne alaka yahu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı