Kontrol ettim. Ancak monitör ayarlarında Hertz değeri sabit 60 ve değiştirilmiyor. Yanıtınız için teşekkürler.
Kontrol ettim. Ancak monitör ayarlarında Hertz değeri sabit 60 ve değiştirilmiyor. Yanıtınız için teşekkürler.Görüntü bağdaştırıcılarından Hz değerini kontrol ettiniz mi?
Sorunla ilgili bilgim yok. Yerinizde olsam şunları yaparım: Önce bilgisayarı başka monitöre bağlarım, sorun çözüldüyse sıkıntı ekranda demektir, garantiye yollarım. Sorun devam ediyorsa başka işletim sistemi denerim, sorun çözüldüyse yedeklerimi alır temiz Windows kurarım.
Not: Monitöre OC kesinlikle önermiyorum.
Monitörünüz kaç Hz? Bağlantı tipiniz nedir? Bir de ekran kartı sürücünüz güncel mi? Daha detaylı gösterim için bu rehberi inceler misiniz?Kontrol ettim. Ancak monitör ayarlarında Hertz değeri sabit 60 ve değiştirilmiyor. Yanıtınız için teşekkürler.
Kontrol ettim. Ancak monitör ayarlarında Hertz değeri sabit 60 ve değiştirilmiyor. Yanıtınız için teşekkürler.
Overclock ne alaka yahu?Merhaba. Öncelikle sorumluluk almayacağımı bu dediğimi tamamen sizin isteğinize bırakıyorum. sorumluluk kabul etmiyorum.
Monitöre overclock yapabilir misiniz? Eğer yaptığınızda yine sorun var ise servise göndermeniz gerekebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.