iPhone SE 2 alınır mı?

Yani çöp alacağına çöpün lacivertini mi alsın:D bu nasıl bir önerme mantığı?

@miracbay bütçeni belirtmezsen düzgün öneri çıkmayacak, iPhone SE 2 şu anda 4 saat ekran süresi verir mi emin değilim ama muhtemelen vermeyecektir.

Olay çöpün rengi değil, işlevi. Bir telefonun pili yarım günde bitiyorsa, o telefon 'sabit hatlı' telefondan farksızdır. Önerdiğim model SE2'yi ekran süresinde 8'e katlıyor. Arkadaş priz aramaktan telefonu kullanmaya vakit bulabilsin istedim, hepsi bu.

Olay çöpün rengi değil, işlevi. Bir telefonun pili yarım günde bitiyorsa, o telefon 'sabit hatlı' telefondan farksızdır. Önerdiğim model SE2'yi ekran süresinde 8'e katlıyor. Arkadaş priz aramaktan telefonu kullanmaya vakit bulabilsin istedim, hepsi bu.
O iPhone'ların genel sıkıntısı Android'lere göre bataryaları pek iyi değil. Ama kalite açısından her zaman iPhone öne çıkar.

Burada bahsettiğim şey Redmi 15'in SE 2'den daha iyi olması değil, Redmi 15'in iyi bir cihaz olmaması o fiyatlara 11-12K'lık bir cihaz, çok daha iyi telefonlar var. Hadi ikinci el için konuşalım ve bütçemiz 7-8k civarı olsun yine daha iyi cihazlar var. Mesela çok düşünmeden aklıma ilk gelen telefon S20FE. Düşünsem ve bakınsam daha neler çıkar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı