crayster Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Oyunlarda Alt+Tab yapınca bilgisayar donuyor, kilitleniyor. Sesler geliyor ve bilgisayar hiçbir şeye cevap vermiyor.
Oyunlarda Alt+Tab yapınca bilgisayar donuyor, kilitleniyor. Sesler geliyor ve bilgisayar hiçbir şeye cevap vermiyor.
ahmetironn Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #11 crayster dedi: Hayır bugün oldu. Genişletmek için tıkla... Alt Tab yerine Windows + D yaparak masaüstüne inmeyi deneyin eğer Alt Tab çözülmezse bu şekilde masaüstüne inebilirsiniz. Artı 0 Eksi
crayster dedi: Hayır bugün oldu. Genişletmek için tıkla... Alt Tab yerine Windows + D yaparak masaüstüne inmeyi deneyin eğer Alt Tab çözülmezse bu şekilde masaüstüne inebilirsiniz.
KS KS crayster Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #12 ahmett099 dedi: kanka update felan gelmiştir yada bilgisayarını kapat bikaç saat dinlensin Genişletmek için tıkla... sana şöyle diyim bugün 10 kez kapatmışımdır ve hala aynı Artı 0 Eksi
ahmett099 dedi: kanka update felan gelmiştir yada bilgisayarını kapat bikaç saat dinlensin Genişletmek için tıkla... sana şöyle diyim bugün 10 kez kapatmışımdır ve hala aynı
ahmett099 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #13 crayster dedi: Sana şöyle deyim bugün 10 kez kapatmışımdır ve hala aynı. Genişletmek için tıkla... İnternetin iyiyse Windows 10'u yeniden yükle. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
crayster dedi: Sana şöyle deyim bugün 10 kez kapatmışımdır ve hala aynı. Genişletmek için tıkla... İnternetin iyiyse Windows 10'u yeniden yükle.
KS KS crayster Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #14 LiZarD dedi: Ne kadar süredir kullanıyorsun bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... Günün yarısı açık oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
LiZarD dedi: Ne kadar süredir kullanıyorsun bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... Günün yarısı açık oluyor.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #15 crayster dedi: Günün yarısı açık oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum yani bilgisayarı aldığından beri ne kadar zamandır kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
crayster dedi: Günün yarısı açık oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum yani bilgisayarı aldığından beri ne kadar zamandır kullanıyorsun?
ahmett099 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #16 crayster dedi: Günün yarısı açık oluyor. Genişletmek için tıkla... bişey olmaz bende hiç kapatmıyom onla alakalı değilidr 16 gb ram i3 9.nesil 1tb ssd ama kasma olmuyo Artı 0 Eksi
crayster dedi: Günün yarısı açık oluyor. Genişletmek için tıkla... bişey olmaz bende hiç kapatmıyom onla alakalı değilidr 16 gb ram i3 9.nesil 1tb ssd ama kasma olmuyo
KS KS crayster Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #17 ahmetironn dedi: Alt Tab yerine Windows + D yaparak masaüstüne inmeyi deneyin eğer Alt Tab çözülmezse bu şekilde masaüstüne inebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne indeğiliyorum açık uygulamalara girebiliyorum ama uygulamalar donuyor açılmıyor pencereyğ kapat yapıyorum oda olmuyorum görev yöneticisi açılmıyor. LiZarD dedi: Hayır onu demiyorum yani bilgisayarı aldığından beri ne kadar zamandır kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 8 ay oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
ahmetironn dedi: Alt Tab yerine Windows + D yaparak masaüstüne inmeyi deneyin eğer Alt Tab çözülmezse bu şekilde masaüstüne inebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne indeğiliyorum açık uygulamalara girebiliyorum ama uygulamalar donuyor açılmıyor pencereyğ kapat yapıyorum oda olmuyorum görev yöneticisi açılmıyor. LiZarD dedi: Hayır onu demiyorum yani bilgisayarı aldığından beri ne kadar zamandır kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 8 ay oldu.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #18 8 ay oldu, günün yarısı kullanıyorsun ve hiç format atmadın. Bence temiz bir kurulum yap bilgisayarına. Artı 0 Eksi
8 ay oldu, günün yarısı kullanıyorsun ve hiç format atmadın. Bence temiz bir kurulum yap bilgisayarına.
KS KS crayster Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #19 LiZarD dedi: 8 ay oldu, günün yarısı kullanıyorsun ve hiç format atmadın. Bence temiz bir kurulum yap bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Kurulum derken? Anlamadım da. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
LiZarD dedi: 8 ay oldu, günün yarısı kullanıyorsun ve hiç format atmadın. Bence temiz bir kurulum yap bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Kurulum derken? Anlamadım da.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #20 crayster dedi: Kurulum derken anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarına format at işletim sistemini yenile. Artı 0 Eksi
crayster dedi: Kurulum derken anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarına format at işletim sistemini yenile.