nme Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar CS oynuyorum Alt+Tab'dan sonra oyun kendine filtre uyguluyomruş gibi kontrastı falan arttırıyor. Tahminimce GeForce Experience bunu yapıyor ama bir türlü kapatmasını bulamadım. Bilen var mıdır nasıl kapatabilirim?
Arkadaşlar CS oynuyorum Alt+Tab'dan sonra oyun kendine filtre uyguluyomruş gibi kontrastı falan arttırıyor. Tahminimce GeForce Experience bunu yapıyor ama bir türlü kapatmasını bulamadım. Bilen var mıdır nasıl kapatabilirim?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 10 Ağustos 2023 #2 Gece ışığı açık olabilir mi? Artı 0 Eksi
feelsbadman Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 611 Çözümler 8 10 Ağustos 2023 #3 Aynı sorunu LoL de yaşamıştım GT 1030 kullanırken, pencereli tam ekrana alıp sonra tam ekrana almayı denin belki işe yarar. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu LoL de yaşamıştım GT 1030 kullanırken, pencereli tam ekrana alıp sonra tam ekrana almayı denin belki işe yarar.
KS KS nme Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 Yukapian dedi: Gece ışığı açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok reis açık değil. feelsbadman dedi: Aynı sorunu LoL de yaşamıştım GT 1030 kullanırken, pencereli tam ekrana alıp sonra tam ekrana almayı denin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Gece ışığı açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok reis açık değil. feelsbadman dedi: Aynı sorunu LoL de yaşamıştım GT 1030 kullanırken, pencereli tam ekrana alıp sonra tam ekrana almayı denin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.