Alt+Tab yaptıktan sonra siyah ekran hatası

seemihh

Femtopat
Daha fazla  
OBS üzerinden yayındaydım yayını ekran kartı üzerinden veriyorum Alt+Tab attığım anda ekranım siyah oldu ekran gelmedi bende laptop kapattım. Geri açtığımda PC rengi soluk olmuş uygulamalar büyümüş, oyunlar açılmıyor, açılan oyunlar kasıyor ama ekran kartında bir sıkıntı görülmüyor. Bunu daha önceden de yaşamıştım garantiye yollamıştım bir şeyi devre dışı bıraktığımdan olduğunu söylemişlerdi. Nasıl olduğunu bilen yazarsa sevinirim.

OBS üzerinden yayındaydım yayını ekran kartı üzerinden veriyorum Alt+Tab attığım anda ekranım siyah oldu ekran gelmedi bende laptop kapattım. Geri açtığımda PC rengi soluk olmuş uygulamalar büyümüş, oyunlar açılmıyor, açılan oyunlar kasıyor ama ekran kartında bir sıkıntı görülmüyor. Bunu daha önceden de yaşamıştım garantiye yollamıştım bir şeyi devre dışı bıraktığımdan olduğunu söylemişlerdi. Nasıl olduğunu bilen yazarsa sevinirim.

Bilgisayarınızı gelişmiş başlangıçtan yeniden başlatın Kurtarma bölümünde yer alıyor. Oradan Hata Onarım için bir sekme var ona girin. Ve Başlangıç onarma yapın, eğer onarma başarısız dediyse bile büyük ihtimal onarmıştır. Sonra Windows'a devam et sekmesine tıklayın. Bilgisayar kendini yeniden başlatacaktır.

Bilgisayarınızı gelişmiş başlangıçtan yeniden başlatın kurtarma bölümünde yer alıyor. Oradan hata onarım için bir sekme var ona girin. Ve başlangıç onarma yapın, eğer onarma başarısız dediyse bile büyük ihtimal onarmıştır. Sonra Windows'a devam et sekmesine tıklayın. Bilgisayar kendini yeniden başlatacaktır.

Onarma başarısız oldu dedi yeniden başlattım olmadı bu önceden de başıma gelmişti garantiye yollamıştım bir şeyi devre dışı bıraktığım için olduğunu söylemişlerdi söylediğin yerler ile alaksı olduğunu düşünmüyorum en iyisi tekrar garantiye yollamak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı