Alt Tab'da gözüken "Snake" virüs mü?

muhammed arda

Yoctopat
Daha fazla  
Alt Tab yaptığımda snake diye bir pencere çıkıyor.
(Bilgisayar son 1 aydır çok fazla RAM yiyor ve ayrıyeten oyunlardaki FPS'lerim ciddi anlamda düştü. Virüs olabilir diye düşünüyorum )

sdhnska.PNG

Virüs değil de trojan olabilir, eğer ki snake uygulaması fazla bir şekilde işlemci veya RAM tüketiyorsa virüs olduğu anlamına gelir zaten buna da Görev Yöneticisi'nden bakabilirsin, hatta Görev Yöneticisi'nden uygulamanın kaynağına da bakabilirsin.

Virüs değil de trojan olabilir, eğer ki snake uygulaması fazla bir şekilde işlemci veya RAM tüketiyorsa virüs olduğu anlamına gelir zaten buna da Görev Yöneticisi'nden bakabilirsin, hatta Görev Yöneticisi'nden uygulamanın kaynağına da bakabilirsin.
hocam görev yöneticisinden snake'i bulamıyorum.

Kardeşim benim de başıma böyle bir şey gelmişti araştırarak buldur çalıştıra geliyorsun yani.
Windws tuşu ve r 'MSConfig' yazıyorsun başlatma ya gelince garip grup bir şey varsa kapat bende de .exe virüsü vardı böyle kurtuldum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-23_020944855.png
    resim_2022-04-23_020944855.png
    44,3 KB · Görüntüleme: 358

hocam sorunu çözdüm, kaspersky programını indirdim ve çalıştırdığımda karşıma bir sürü sekme çıktı bilgisayarı acil yeniden başlatmamı falan istedi, dediğiniz gibi trojen varmış. ram kullanım oranı %90 lardan %30 lara kadar düştü şu an acayip mutluyum yardımlarınız için teşekkürler <333
@Prime777 kaspersky sayesinde sorunu çözdüm teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam sorunu çözdüm, Kaspersky programını indirdim ve çalıştırdığımda karşıma bir sürü sekme çıktı bilgisayarı acil yeniden başlatmamı falan istedi, dediğiniz gibi trojan varmış. RAM kullanım oranı %90'lardan %30'lara kadar düştü şu an acayip mutluyum yardımlarınız için teşekkürler <333
@Prime777 Kaspersky sayesinde sorunu çözdüm teşekkürler.

Aktif olarak antivirüs kullanmanızı öneriyorum. Hızlı tarama içinde Malwarebytes kullanın.

Virüs değil trojan olabilir anladım ay şey değil yaani(!)
hocam sorunu çözdüm, kaspersky programını indirdim ve çalıştırdığımda karşıma bir sürü sekme çıktı bilgisayarı acil yeniden başlatmamı falan istedi, dediğiniz gibi trojen varmış. ram kullanım oranı %90 lardan %30 lara kadar düştü şu an acayip mutluyum yardımlarınız için teşekkürler <333
@Prime777 kaspersky sayesinde sorunu çözdüm teşekkürler
Zaten konu açmak yerine kaspersky ile taratmanız daha mantıklıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı