Çözüldü Alt yapı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Metin Atalay.

Hectopat
Daha fazla  
Mahallemizdeki saha kabini tip(7). Benim evime uzaklığı Max: 200 metre. Alt yapı sorgulamada yanımdaki evler VDSL2 çıkıyor. Benim evim ise ADSL gösteriyor, hat değerlerim ise resimdeki gibi. Tip(7) kabinden bu değerler normal midir?

Dosya Ekleri

• modd.png
    modd.png
    1,8 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sizin port muhtemelen ana santrale bağlı. VDSL dolabına bağlı olsaydı Annex Modu : Annex M olacaktı. Operatörünüz ile temasa geçin. Onlar Telekom ile konuşup durumu düzeltirler.
Bir de Modemi değiştirin. Çok eski olduğu aşikar.
Edit :Örnek bir ekran görüntüsü ekledim.
VDSL dolabına bağlı iken :
Sizin port muhtemelen ana santrale bağlı. VDSL dolabına bağlı olsaydı Annex Modu : Annex M olacaktı. Operatörünüz ile temasa geçin. Onlar Telekom ile konuşup durumu düzeltirler.
Bir de Modemi değiştirin. Çok eski olduğu aşikar.
Edit :Örnek bir ekran görüntüsü ekledim.
VDSL dolabına bağlı iken :

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-03-21_003536_192.168.1.1.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-03-21_003536_192.168.1.1.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Çözüm
Dostum malesef bu gibi durumlarda altyapın iyi bile olsa genelde Telekom sorun çıkarabiliyor. Bunu genelde kendi müşterisi olmayanlara, hatta kendi müşterilerine de yapan bir firmadır. Bu yüzden Twitter'dan yeni Telekom CEO'su ile iletişime geç. Seni kısa sürede arayacaklardır Telekomdan. Bir kaç defa bu sorununu dile getir.

Bu işlemler için nasıl bir yol izlemeliyim internet servis sağlayıcım ile mi görüşmeliyim yoksa Türk telekomlamı.

Altyapı Telekom olduğu icin Millenicom Telekom'a deyip Telekom gelcek yapcak Millenicom'a diycen.
Dostum maalesef bu gibi durumlarda altyapın iyi bile olsa genelde Telekom sorun çıkarabiliyor. Bunu genelde kendi müşterisi olmayanlara, hatta kendi müşterilerine de yapan bir firmadır. Bu yüzden Twitter'dan yeni Telekom Ceo'su ile iletişime geç. Seni kısa sürede arayacaklardır Telekom'dan. Bir kaç defa bu sorununu dile getir.

Ben geçtim incelemeler sürüyor diyorlar bakalım.

Milenicomu arayıp ne demeliyim alt yapımı talep etmeliyim yoksa port değişikliği talebi mi yapmalıyım bir de saha dolabına bazen Telekom çalışanları geliyor onlarla konuşursam onlar yapar mı bu işlemleri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı