Alt yapı var ancak boş port yok ve Superbox çekmiyor

TahaArda

Hectopat
Daha fazla  
Bulunduğum bölgede ne Superbox çekiyor ne bir şey. Altyapı var ama boş port yok. Her yere sorduk boş port olmadığı için yardım edemiyorlar. Geçen yaz taşınmıştık, nakil yaparken Türk Telekom sürekli olarak mesaj gönderiyordu. 2-3 haftada bir altyapı çalışmalarınız devam ediyor, hediye GB gibisinden sonra bir ara ekip geldi, bu mahalleden birkaç kişiyi topladık başvuru için imzaladık ama kaç ay oldu ne gelen var ne bir şey. Türk Telekom'u aradığımızda otomatik olarak iptal edilmiş diyor nakil işleminiz falan. Superbox alanına da girmiyor bulunduğum bölge. Yani mobil internet ile idare etmeye çalışıyorum, o da düzensiz internet oluyor, çünkü bir 3G'ye düşüyor ara sıra sonra 4.5G'ye falan çıkıyor. Çok sinirlendim, artık ne yapacağım bilmiyorum. Dsmart size özel port çekebiliriz diyor ek ücretsiz 2 yıllık taahhütlü ama onlardan da pek emin değilim bende anlamadım açıkçası. Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Ne bağlatabilirim veya ne yapabilirim

Son düzenleme:
[email protected] a mail atıp adres ve telefon bilgilerinizin de içereceği bir yardım maili gönderin. Ben 2-3 ay port bağlatmak için beklemiştim, bu maili şans eseri forumda gördüm bir mail atayım dedim aynı gün aradılar, şubeye gidip kayıt yapmamı istediler öbür günde portu mu bağladılar.
Mail attık 2-3 saat sonra aradılar döneceklerini söylediler. Sonuç ne olacak öğrenince burada paylaşacağım.
Mail attık 2-3 saat sonra aradılar döneceklerini söylediler. Sonuç ne olacak öğrenince burada paylaşacağım.
Evet pazartesi günü bizi aradılar ve 2020'nin sonuna kadar yapacaklarını söylediler. Benim umudum yaz aylarında olmasından. Uzun bir süre vermelerinin sebebi bölgeseldir diye düşünüyorum. Konu kilit

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı