Altec Lansing AlGK8404WG alınır mı?

Bütçe
800

oturbiz

Centipat
Katılım
17 Eylül 2022
Mesajlar
11
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu klavye için neler söyleyebilirsiniz, daha iyi öneriniz var mı?(Türkçe tüm tuşların olması gerekiyor, sadece numerik tuşlar olmayacak.)

 
1 aydan fazla olmuş memnun musunuz?
Valla şöyle söyliyim almadım, gamepower warlock compact aldım. Kendisinden çok memnunum ses vesair fakat ışıklandırması konusunu açtığım klavyeninki kadar güzel değil(hatta hiç değil 4 renk var kırmızı-mavi-yeşil-mor). Ama çevremden kullananlar bilinmedik bir marka yerine bu markaya yönelmemi, teknik servisinin vesair iyi olduğunu dile getirdi. Işıklandırmayla işim yok diyen arkadaşlara da öneririm, kaliteli hissettiriyor ve ağır. Kablosu kumaş ve kalın. Alt kısmında kanal yapılmış sağdan soldan ve ortadan çıkış verilebiliyor. İlk mekanik klavyemdir kendisi, hissiyat soracak arkadaşlara bir şey diyemem ama daktilo gibi bir hissiyatı da yok. Sanırsam olması gerektiği gibi. “Işık da güzel olsun o kadar para veriyoz”der isen konusunu açmış olduğum markaya yönelebilirsin.
 
Vallahi şöyle söyleyeyim almadım, Gamepower Warlock compact aldım. Kendisinden çok memnunum ses vesair fakat ışıklandırması konusunu açtığım klavyeninki kadar güzel değil(hatta hiç değil 4 renk var kırmızı-mavi-yeşil-mor). Ama çevremden kullananlar bilinmedik bir marka yerine bu markaya yönelmemi, teknik servisinin vesair iyi olduğunu dile getirdi. Işıklandırmayla işim yok diyen arkadaşlara da öneririm, kaliteli hissettiriyor ve ağır. Kablosu kumaş ve kalın. Alt kısmında kanal yapılmış sağdan soldan ve ortadan çıkış verilebiliyor. İlk mekanik klavyemdir kendisi, hissiyat soracak arkadaşlara bir şey diyemem ama daktilo gibi bir hissiyatı da yok. Sanırsam olması gerektiği gibi. “ışık da güzel olsun o kadar para veriyoruz”der isen konusunu açmış olduğum markaya yönelebilirsin.

Hayırlısı olsun. Ekonomik sebeplerden düzgün mekanik klavye kalmamış indirimleri bekleyeceğim o da olursa.
 
Hayırlısı olsun. Ekonomik sebeplerden düzgün mekanik klavye kalmamış indirimleri bekleyeceğim o da olursa.
Ben indirimde denk getirip almıştım 500₺ ye şuanki fiyatı hakkında bilgim yok, yılbaşına kadar indirimler olur büyük ihtimalle, o zaman şansını deneyebilirsin.
 

Geri
Yukarı