Altec Lansing alGK8614WG alınır mı?

Bütçe
1000-1200₺
Tamam tamam teşekkürler. Tuttum sizi de bu saate kadar. V2 mini ile bunu alacağım o zaman. Hadi hayırlısı.

A bir dakika bu klavye Türkçe değil mi?

Hayır hocam önerilenlerde sadece HP türkçeydi zaten.

Ama sadece tuşta farklı gözüküyor yazarken sizin klavyede neyse bunda da aynı.

Alışma süreniz Max 2 gün.

Hayır hocam önerilenlerde sadece HP türkçeydi zaten.

Ama sadece tuşta farklı gözüküyor yazarken sizin klavyede neyse bunda da aynı.

Alışma süreniz Max 2 gün.

Alışması kopleks değildir zaten Linux kullandığım için bir duraksadım yoksa tereddüt ona değil

Razer güzel fnatic le de idare edeceğiz gibi duruyor.

Hocam fnaticin neyini sevmediniz.

Yanlış anlamayın düşüncenizi merak ettim.
Hayır hayır kötü manasında demedim zaten sorun yaşar mıyım diye düşündüm Linux tarafında ama neyse herhalde gider yine

Aynen doğru derdiniz bu ikisini alayım yanına da klasse pro zaten kalan parçalar tamam

Bir de kusuruma bakmayın çok sordum ama eminde olamıyorum. Monitör alacağım 2. taraf için sizce Trendyol'dan alsam sorun olur mu istediğim monitörden bir orada kalmış

Bir de kusuruma bakmayın çok sordum ama eminde olamıyorum.

Hocam estağfurullah sorun değil.

Monitör alacağım 2. taraf için sizce Trendyol'dan alsam sorun olur mu istediğim monitörden bir orada kalmış.

Bütçeniz nedir sadece ufak tefek işler için yapacaksanız 2. el temiz bir şey bakın parnız cebinizde dursun çünkü 2. el monitörler ölü fiyatına gidiyor.

Hocam estağfurullah sorun değil.

Bütçeniz nedir sadece ufak tefek işler için yapacaksanız 2. el temiz bir şey bakın parnız cebinizde dursun çünkü 2. el monitörler ölü fiyatına gidiyor.

Ya aslında doğru diyorsunuz ama 2. el uğraş ve biraz da zaman istiyor ben bunları şimdi sipariş edip kapatmazsam sorun. Ama zaten bunlar önemsiz istediğim monitör uzun zamandır aklımda alayım da gitsin diyorum boş verin onu oradan alayım. Ama Trendyol buna uygun mu bilemiyorum.

Ya aslında doğru diyorsunuz ama 2. el uğraş ve biraz da zaman istiyor ben bunları şimdi sipariş edip kapatmazsam sorun. Ama zaten bunlar önemsiz istediğim monitör uzun zamandır aklımda alayım da gitsin diyorum boş verin onu oradan alayım. Ama Trendyol buna uygun mu bilemiyorum.

Uygun hocam isterseniz konu açın bilen arkadaşlar iyi öneri yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı