Ya ışık mışık zevk işi ben hoş görünecek kaliteli bir kaleye istiyorum o kadar.
O zaman Akko'yu alın ışıksız fakat çok daha kaliteli.
Ya ışık mışık zevk işi ben hoş görünecek kaliteli bir kaleye istiyorum o kadar.
Şimdi Akko alsında aklıma yattı ama 1500 klavyeye verirsem fare ne alırım diye düşünmüyorum da değil.
Bu arada vergi ekleniyor hocam. Işıksız olan Akko 1700 TL'ye denk geliyor.Şimdi Akko alsında aklıma yattı ama 1500 klavyeye verirsem fare ne alırım diye düşünmüyorum da değil.
Bu arada vergi ekleniyor hocam. Işıksız olan Akko 1700 TL'ye denk geliyor.
Yok yok Akko tam benim tipim bayıldım görünüşüne. Ama sorun fare de lazım perti çıktı zavallının. Bunun yanında bir lira küsur bir fare ne gider sizce?
Fury Z dedim ama onun hakkında pek iyi şeyler duymadım. Lamzu Atlantis desen bin lira ne kelime 3 bin oldu hala stokta yok.
Evet 2500 TL?Bütçeniz 2.5 k değil mi hocam.
Evet 2500 TL?
O zaman 800 TL altınada bu güzel olur.
![]()
Gigabyte Aorus M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte Aorus M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu da olabilir bütçenizi sonuna kadar zorlarsanız.
Razer RZ01-03340100-R3M1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Fiyatı
Razer RZ01-03340100-R3M1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Akko ne kadar son fiyat olarak? Onu öğrenebilirsem bir karara varacağım.
Gümrük sorunu yaşamak istemiyorum şunada hiç sırası değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.