The Nirvana Yoctopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 14 5 Şubat 2023 #1 Oyun her ne kadar zorluğu ile tanınmış olsa da, ben oyunları checkpoint sistemi ile oynayınca büyük keyif alıyorum. Steam Workshop'ta bulamadım, eğer bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Oyun her ne kadar zorluğu ile tanınmış olsa da, ben oyunları checkpoint sistemi ile oynayınca büyük keyif alıyorum. Steam Workshop'ta bulamadım, eğer bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Şubat 2023 #2 Ben bulamadım herhangi bir şey. Bulursan haber verebilir misin bana? Artı 0 Eksi
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Yok hocam oyunun özelliği bu zaten. Artı 0 Eksi
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Şubat 2023 #4 MaviEkran126 dedi: Yok hocam oyunun özelliği bu zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen ama yine de kesin yapmışlardır diye düşündüm. Olmaması sizce de tuhaf değil mi? Oyunda olması gereken tek cheat çünkü bu. II. Wilhelm dedi: Aynen ama yine de kesin yapmışlardır diye düşündüm. Olmaması sizce de tuhaf değil mi? Oyunda olması gereken tek cheat çünkü bu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır arkadaşlar buldum, linkini bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
MaviEkran126 dedi: Yok hocam oyunun özelliği bu zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen ama yine de kesin yapmışlardır diye düşündüm. Olmaması sizce de tuhaf değil mi? Oyunda olması gereken tek cheat çünkü bu. II. Wilhelm dedi: Aynen ama yine de kesin yapmışlardır diye düşündüm. Olmaması sizce de tuhaf değil mi? Oyunda olması gereken tek cheat çünkü bu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır arkadaşlar buldum, linkini bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et