Golden.Nyks
Hectopat
- Katılım
- 7 Haziran 2022
- Mesajlar
- 3.174
- Çözümler
- 20
Altın yatırımı için, fiziksel (gram, tam, çeyrek vs.) Mi daha mantıklı yoksa altın hesabı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Altın yatırımı için, fiziksel (gram, tam, çeyrek vs.) Mi daha mantıklı yoksa altın hesabı mı?
Saklayabilecekseniz fiziki her türlü daha mantıklı hocam.
Fiziki.
Tek seferde alıcaksanız tam alın, ama tek tek gram alacaksanız da sorun olmaz. Bu arada dikkat edin 24 ayar alın.Hocam peki gram, çeyrek, yarım, veya tam fark eder mi, örneğin 7-8 tane gram almak mı yoksa tam almak mı daha mantıklı olur?
Bence fark etmez çünkü çeyrek şu an 3380, yarım 6761 lira. Yarım = 2 çeyrek 3380×2 6760 lira. Bol gözüksün diyorsan çeyrek, 1 tane olsun tam olsun istiyorsan bütçene göre en büyüğünü alabilirsin.7-8 tane gram almak mı yoksa tam almak mı daha mantıklı olur?
Tek seferde alıcaksanız tam alın, ama tek tek gram alacaksanız da sorun olmaz. Bu arada dikkat edin 24 ayar alın.
Gram aldım teşekkürler.Bence fark etmez çünkü çeyrek şu an 3380, yarım 6761 lira. Yarım = 2 çeyrek 3380×2 6760 lira. Bol gözüksün diyorsan çeyrek, 1 tane olsun tam olsun istiyorsan bütçene göre en büyüğünü alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.