Altın iade edilebilir mi?

5 adet 24 ayar gram altın aldım. Toplam 30500TL'ye. Çogu o bölge'de kuyumcular aynı fiyata veriyordu. İnterneteki fiyatıyla aynı vermiyoruz, dediler... Ben'de o uyku sersemlik haliyle almak gibi gaflete bulundum. Bunun iadesi olur mu? Başka kuyumcuları aradım ve işte orda anladım...
Sanmıyorum hocam. %1 için kendinizi üzmenize değmez. Hemen satacak değilsiniz nasılsa, unutun gitsin.

Diğer kuyumcuları bilmiyorum da altın kaynakta bile gram 6.100TL, bizim burada 6.250TLden ortalama satışı, çok kasma altında hep olur böyle farklar satarken daha iyi araştırıp yüksekten satarsan telafi etmiş olursun.
Tek tek arayıp kuyumcuları, mecbur fiyat alıcaz. Bana ders oldu... Ama işte kâr etmenin bir anlamı kalmıyor . Bu şekilde alınca neyse yapacak birşey yok sanırım.

5 adet 24 ayar gram altın aldım. Toplam 30500TL'ye. Çogu o bölge'de kuyumcular aynı fiyata veriyordu. İnterneteki fiyatıyla aynı vermiyoruz, dediler... Ben'de o uyku sersemlik haliyle almak gibi gaflete bulundum. Bunun iadesi olur mu? Başka kuyumcuları aradım ve işte orda anladım...
Bildiğim kadarıyla 24 ayarın fiyatı yaklaşık 100 TL daha fazla oluyor. Gayet normal fiyat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı