Neden ? Dolar olarak bankada tutuyorum paramı ben şuanda. Yatırım değil ama türk lirası dışında dediğiniz için merak ettim.Türk lirası dışında hiçbir yatırımı bankada tutmayın.
Neden ? Dolar olarak bankada tutuyorum paramı ben şuanda. Yatırım değil ama türk lirası dışında dediğiniz için merak ettim.Türk lirası dışında hiçbir yatırımı bankada tutmayın.
Neden? Dolar olarak bankada tutuyorum paramı ben şu anda. Yatırım değil ama Türk lirası dışında dediğiniz için merak ettim.
Bankalar yastık altından daha güvenli araçlardır. Bunun örneğini Kahramanmaraş depreminde enkazların içindeki altınlardan, dövizlerden ve nakitlerden çıkarabiliriz.Hocam bu tamamen benim düşüncem ancak acil bir şey olsa alamazsınız o parayı mazallah savaş çıksa deprem olsa para gerekse bankadan 1 kuruş alamazsınız.
Bankalar yastık altından daha güvenli araçlardır. Bunun örneğini Kahramanmaraş depreminde enkazların içindeki altınlardan, dövizlerden ve nakitlerden çıkarabiliriz.
Evdeki altın, döviz, nakit, hırsıza açık davet. Gitti mi, geri dönüşü yok.
Nerede saklayacağız?Ben size yastık altında tutun demedim ama bankalarada güvenmeyin.
Yani bencede. Para döküp çok sağlam bi kasa yaptırsan bile ekstra bi ton masrafa gireceksin ve hala çalınma riski olacak çalınmasa bile telefondan bile 2 tuşla döviz hisse altın vs işlemleri yapabiliyorsun bence bankalar güvenli.Evdeki Altın, Döviz, Nakit, hırsıza açık davet. Gitti mi, geri dönüşü yok.
Nerede saklayacağız?
Hırsızlar öyle yerleri tecrübelerinden ezbere biliyor. Genelde yaşlı vatandaşların yaptığı bir şey bu.Orası size kalmış ben şahsen evimde gizli bir yerde tutuyorum kolay kolay bulunabilecek bir yer değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.