Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #1 Selam arkadaşlar. Bir HDMI kablosu almayı düşünüyorum ve ürünün yorumlarına biraz baktım. Çoğu kişi beğenmiş, sizce bu kablo alınır mı? 3 Metre Hdmi Kablo 3 M Görüntü Aktarim Kablosu Altın Uçlu Full HD Fiyatları ve Özellikleri 3 Metre Hdmi Kablo 3 M Görüntü Aktarim Kablosu Altın Uçlu Full HD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. urun.n11.com
Selam arkadaşlar. Bir HDMI kablosu almayı düşünüyorum ve ürünün yorumlarına biraz baktım. Çoğu kişi beğenmiş, sizce bu kablo alınır mı? 3 Metre Hdmi Kablo 3 M Görüntü Aktarim Kablosu Altın Uçlu Full HD Fiyatları ve Özellikleri 3 Metre Hdmi Kablo 3 M Görüntü Aktarim Kablosu Altın Uçlu Full HD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. urun.n11.com
KS KS Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #11 kafkef89 dedi: Benim de böyle bir sorunum oldu. HDMI kablosundan olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sorun yok büyük ihtimal ya monitör ya da HDMI sizce başka neden kaynaklı olabilir? kafkef89 dedi: Ben sıkıtnı mı PSU değiştirerek çözdüm. Oyun esnasında siyah ekrana düşüyordum kasa çalışmaya devam ediyordu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım sağlam sorun HDMI veya monitörde diye düşünüyorum başka neyde olabilir sorun? Al işte 1. yazışıp gözükmeyince 2 kere yazmışım pardon. Son düzenleme: 29 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
kafkef89 dedi: Benim de böyle bir sorunum oldu. HDMI kablosundan olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sorun yok büyük ihtimal ya monitör ya da HDMI sizce başka neden kaynaklı olabilir? kafkef89 dedi: Ben sıkıtnı mı PSU değiştirerek çözdüm. Oyun esnasında siyah ekrana düşüyordum kasa çalışmaya devam ediyordu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım sağlam sorun HDMI veya monitörde diye düşünüyorum başka neyde olabilir sorun? Al işte 1. yazışıp gözükmeyince 2 kere yazmışım pardon.