Altın Zamanı

Gensoru

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, yeni tip mutasyona uğramış COVID’in yayılmasıyla birlikte altına olan talep artacağını öngörüyorum. Yatırım yapmak isteyenler düşünebilir. Ayrıca portföyünde hava yolu kağıdı olanlar ellerinden çıkartmalı kanısındayım.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kahin demeyelim de biraz gündemi okuyor diyelim. :)
Yatirim tavsiyesi degildir deyip insanlarin beynine altin yatirimini empoze etmek de guzel hareketmis.

Hakaret amaci değildir. :)
Tavsiye ettiğim enstürmandan kazancın olursa karına ortak olmadığım gibi zararında da sorumluluk kabul etmeceğimi beyan eden bir cümlecik.

Ve Bitcoin gülümser. :)

Arkadaşlar selamlar, yeni tip mutasyona uğramış covıd’in yayılmasıyla birlikte altına olan talep artacağını öngörüyorum. Yatırım yapmak isteyenler düşünebilir. Ayrıca portföyünde hava yolu kağıdı olanlar ellerinden çıkartmalı kanısındayım.

Arkadaş bence doğru yorumlamış. Ben de öyle düşünüyorum ama gümüş takipçisiyim. Nasıl olsa o da aynı yolu izleyecek :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı