FramedBenz
Centipat
Daha fazla
Görev yöneticisinde bu uygulamayı veya bu uygulamanın hizmetini durdurup kapatın ve Silin. Eğer virüs korkunuz var ise Kaspersky ve MBAM ile tarama yapın.İndirdiğim bir dosyadan böyle bir uygulama geldi ve kapanmıyor kapanmadığı için silemiyorum da çözümü nedir?
İndirdiğim bir dosyadan böyle bir uygulama geldi ve kapanmıyor kapanmadığı için silemiyorum da çözümü nedir?
nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yokCMD'den kapatmayı denedin mi?
Görev yöneticisinde bu uygulamayı veya bu uygulamanın hizmetini durdurup kapatın ve silin. Eğer virüs korkunuz var ise Kaspersky ve MBAM ile tarama yapın.
Nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok.
Kapanmıyor kapattıgımda yeniden açılıyor.
nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok
Kapanmıyor kapattıgımda yeniden açılıyor.
Hocam ama olmazsa zorlama komutu olan benimkini deneyin.CMD'yi actiktan sonra taskkill altruictics.exe yaz.
taskkill altruictics.exeHocam ama olmazsa zorlama komutu olan benimkini deneyin.
C:\>taskkill /im altruictics.exe /f
CMD'yi actiktan sonra taskkill altruictics.exe yaz.
bunu da denedim yine olmadıDosyayı görev yöneticisinden işlem ağacı halinde sonlandırıp (sonlanmıyorsa @EMİR37 verdiği komutu kullanın) ardından Unlocker aracı ile sonraki başlatmada silinmesini seçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.