Altunizade civarı dershane önerisi

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an 10. sınıfım ve ailem kararıyla dershaneye yazılmaya karar verdik. Fakat şöyle bir sorun varki bursluluk sınavları dönemi geçti ve caddem dershanesi dışında 2. şans veren olmadı. Bugün caddem dershanesinin sınavına girdim dümdüz TYT sınavıydı. Mentör dershanesi de TYT sınavı yapacakmış deneme mi bilmiyorum. Atöyle dershanesine de baktık adamlar fiyattan pek indirim yapacak gibi görünmüyor. Sayısal seçtim. LGS puanım 480'di ve haydarpaşa lisesine gidiyorum. Hazırlık da okudum. Liseme yakın, altunizade civarlarında dershane önerebilir misiniz?

Nereye gitmeye karar verdin?

Üzüle üzüle de olsa mentöre yazıldım. Ailemin hatası yüzünden bursluluğa girmedim ve mentör de büyük ihtimal yalan söylemiş. TYT denemesinden 77 net yaptım ki sadece 1 hafta falan çalıştım. Kesin %50'den aşağı burs vermez dedim ve tam tersine 20-30 falan burs vermişler. Benden daha kötü yapan arkadaşlarım 40 bin ödemişken 150 bin lira falan ödedik. Anlayacağınız 100 bin lira para girdi bize ailem yüzünden. 8. sınıfta bursluluğa girmeden dahi 8 bin ödemiştim final dershanesine. Enflasyon var ama 20 kat artış şaka gibi. TYT matematik falan çözmeye başladım hafiften. YKS'de 1k-5k arası derece hedefliyorum inşallah başarırım 2 sene yeter umarım.

Caddem düşünüyorum bende sen beğenmiş miydin orayı? Fiyatlar her yerde uçmuş bursluluk sınavını kaçıranlar için iyi para giriyor maalesef.

Caddem düşünüyorum bende sen beğenmiş miydin orayı? Fiyatlar her yerde uçmuş bursluluk sınavını kaçıranlar için iyi para giriyor maalesef.

Vallahi hocam caddemi de beğenmedim mentörü de. Hepsi dairede küçücük yerde ticarethane kafasında çalışıyor. Ne olur ne olmaz yazıldım fakat iyi mi yaptık göreceğiz. Mentörü arkadaşlar da yazldı falan beğendim biraz ondan yazıldım. Yoksa hepsi aynı şey. Hocalarım ilk 2 sınıfa girersen iyi olur dedi. İnşallah en iyi sınıfa girebilirim.

Vallahi hocam caddemi de beğenmedim mentörü de. Hepsi dairede küçücük yerde ticarethane kafasında çalışıyor. Ne olur ne olmaz yazıldım fakat iyi mi yaptık göreceğiz. Mentörü arkadaşlar da yazldı falan beğendim biraz ondan yazıldım. Yoksa hepsi aynı şey. Hocalarım ilk 2 sınıfa girersen iyi olur dedi. İnşallah en iyi sınıfa girebilirim.
Hocam tüm dershaneler öyle zaten sen galiba direkt dershane sevmiyorsun. Bana da hepsi aynı geliyor bakalım umarım hedefine ulaşırsın başarılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı