Coroglen
Decapat
Daha fazla
Hepinize merhaba dostlar. İnternet altyapı ve modem hakkında merak ettiğim sorularım cevaplayabilirseniz sevinirim. Öncelikle geçen sene bazı sorunlardan dolayı ev internetini kestik. Binanın damının üstünde bir cihaz vardı o cihazdan kablo evdeki modeme geliyordu firmanın adı da teknobil Telekom'du rezalet bir firmadir pingin 200'ün altına düştüğünü görmemişimdir oyun oynamak işkence gibiydi neyse kısacası evde modem var ve sanırım internet altyapısı yok binada kutu falan da yok ama bugün bizim evin olduğu caddeye bir kazı yaptıklarını gördüm sarı bir kabloydu çok da kalın değildi sanırım internet kablosu caddenin altına döşüyorlar. Benim derslerim için şu anlık internete ihtiyacım olduğu için eve internet bağlatmak istiyorum sizce internet altyapısının binaya bağlanması kaç gün sürer bugün kablolar takıldı cadde altına kaç gün sonra kutu vs. takılır? Birkaç yerde kutunun takılması için binadakilerin izinlerinin olması gibi bir şey okudum bizim binada 3 4 ev tek var bizimkiyle beraber, toplumun geri olduğu bir şehirde yaşıyorum bizim ev hariç diğer evlerin bu işlerden anlamadığını sanıyorum ki öyledir bir nevi cahil insanlar yanlış anlamayın kötülemiyorum. Neyse fiber internet işi olmadı diyelim kutu gelmedi vs. sizce alternatifler arasından en iyi VDSL hizmeti veren operatörler hangisi ve fiyatı da uygun olan Mbps 16 veya 24 yeterlidir. Söylediklerim hakkında düşüncelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız minnettar olurum teşekkürler.