Altyapı başvurusu nasıl yapılır?

Gobe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba biz Hatay'da yaşıyoruz depremden sonra köydeki arazimizde ev yaptırdık ama arazide altyapı yok. Başvuruyu nereye yapmalıyım? Kaç günde altyapı çekilir? Maliyeti var ise bu ne kadar olur? Daha önceki konuların hepsinde şehir içindeki apartmanlar hakkındaydı o yüzden cevap bulamadım. İnternette çok vakit geçiren birisiyim ve binada 4 aile olacak onlara da kesin lazım. Uydu interneti hem pingli hem pahalı hem de düşük Mbps oluyor o yüzden uydu bağlat demeyin. Ne yapmam gerektiğini "detaylıca" öğrenmek istiyorum.

Merhaba biz Hatay'da yaşıyoruz depremden sonra köydeki arazimizde ev yaptırdık ama arazide altyapı yok. Başvuruyu nereye yapmalıyım? Kaç günde altyapı çekilir? Maliyeti var ise bu ne kadar olur? Daha önceki konuların hepsinde şehir içindeki apartmanlar hakkındaydı o yüzden cevap bulamadım. İnternette çok vakit geçiren birisiyim ve binada 4 aile olacak onlara da kesin lazım. Uydu interneti hem pingli hem pahalı hem de düşük Mbps oluyor o yüzden uydu bağlat demeyin. Ne yapmam gerektiğini "detaylıca" öğrenmek istiyorum.

Türk Telekom'a dilekçe vermeniz diye biliyorum. Bilen hocalarım detayları yazar.

Valla bu soruların cevabını burada verebilecek forumdaşların olacağını zannetmiyorum. En iyisi bağlıolduğunuz Telekom Md'ne gidip orada altyapı konularıyla ilgilenen birimle görüşmek Deprem bölgesinde olduğunuz için umarı anlayışlı davranırlar. Yoksa, normal durumlarda öyle kırsalda olan ve hiç altyapı götürülmemiş bir bölgeye (köye vb. bir yere diyelim...) Telekom'un altyapı götürmesi aylar değil yıllar alır. Ancak köye çekilmiş bir altyapı zaten varsa, oradan belki bir olanak çıkar.

Bir de T.Telekom'un altyapı götüremediği yerlerde abonelere Magnet verme politikası var diye biliyorum. Magnet, Turkcell'in Superbox benzeri. Kullanım maliyeti haliyle yüksek ve bölgede GSM (T.Telekom) yayınlarının olması gerekiyor.

hocam çözebildiniz mi ? ben şehir merkezindeyim ama 1001 başvuruma ve dilekçeme rağmen gelmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı