Arkadaşlar şu an evimde internet altyapısı yok. Türk Telekom kullanıyorum ve 8 Mbps hız alıyorum. Eğer Superbox 4.5G alırsam hızım artar mı yoksa altyapı bulunmadığı için yine 8 Mbps mi alırım?
Bir de eğer Superbox 20 Mbps paketini alırsam yine 8 Mbps hız mı alırım?
4,5G yi telefonundan aç full çekiyorsa sıkıntısız 20mbps alırsın, arkadaş yoğunluktan bahsetmiş ama superonline ı ararsan anlatırlar, akşam üzeri yoğunluk yaşansa bile bu superbox ta asla hız düşüşü yaşamazsın
4,5G yi telefonundan aç full çekiyorsa sıkıntısız 20mbps alırsın, arkadaş yoğunluktan bahsetmiş ama superonline ı ararsan anlatırlar, akşam üzeri yoğunluk yaşansa bile bu superbox ta asla hız düşüşü yaşamazsın
Dostum bende süperbox kullanıyorum. Bulunduğum mevkii'de 30 40 bin kişi yaşıyor ve modem ortalama 3 4 diş çekiyor hız sonuçlarını atayım sen bir bak. Full paketi kullanıyorum. 4 telefon ve 1 adet İP TV bağlı iken bile sıkıntısız online oyun oynayabiliyorum. Yoğunluğa göre hız değişebiliyor. Bazen 100 download 10 15 arası upload verdiği bile oluyor. 7 8 Aydır kullanıyorum en düşük 40 mbs download görmüştüm.