Altyapı çalışmasından sonra indirme hızı düşmesi

hakan_bext

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıklada gördüğünüz gibi bir sorun var. Millenicom kullanıcısıyım, 35 Mbps 12 ay taahhütlü paketim var. 1 2 ay oldu alalı ve bu zamana kadar problemde yaşamadım (nadir kesintiler hariç). 2 gün önce internet kesildi. Ben de arayıp sordum altyapıda çalışma olduğunu söylediler. İnternet geldikten sonra normalde 15 20 25 30 olan download hızım 5 6 Mbps'e ama indirme yapınca 1, 2 mb/sn hız olduğunu gördüm. Kayıt oluşturdum ama hala dönmediler. Sizce sorun ne olabilir?

Genelde Telekom dışında kalan firmaların kendi ülke çapında bir alt yan üst yapıları olmadığından Telekom hattı kiralayarak aracı payı kazanırlar. Size tavsiyem yarı fiyatı kadar ucuz değilse telekoma geç servisi ara bozuk de aynı gün geliyorlar başıma geldi hiç sevmem Telekom'u hep söylüyorum ama bir gün bile internetsiz kalmadım 10 seneden fazladır.

Genelde Telekom dışında kalan firmaların kendi ülke çapında bir alt yan üst yapıları olmadığından Telekom hattı kiralayarak aracı payı kazanırlar. Size tavsiyem yarı fiyatı kadar ucuz değilse telekoma geç servisi ara bozuk de aynı gün geliyorlar başıma geldi hiç sevmem Telekom'u hep söylüyorum ama bir gün bile internetsiz kalmadım 10 seneden fazladır.
Knk taahhutlu paket :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı