Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Keenetic alabilirim eğer daha iyiyse.
Altyapı kablolarım ince ve bakır olmasına rağmen nasıl 75 Mbps destekliyor.
Sizce destekler mi bakır da olsa. Altyapı sorgulama doğru gösteriyor mu?
Bina içerisinde kullanılan kablolar yalıtımsız olduğu için maksimum çıkan hızı alabilirsiniz. Apartmanın içerisindeki kutudan daireye olan kabloyu değiştirirseniz 75'in üzerinde hız almanız mümkün.
VDSL'e geçmeden yorum yapmamın sebebi kendi düşüncelerim. Adı üstünde yorumda bulunmuşum. Net fikir verebilmek için dediğim gibi VDSL'e geçilmesi gerekiyor.
Kullanılan kablonun yalıtımsız olması ile ilgili tamamen. Bakır kalitesi gibi bir durum söz konusu değil. Yalıtım olmadıktan sonra hangi bakırı kullanırsan kullan parazit ve gürültü yaratacak. Senelerdir kablo imalatı ile uğraştım, Türk Telekom'a tonajla kablo sattım ilk defa bakır kalitesiyle ilgili olduğunu duydum.
Sadece yalıtım ile günümüzde basit bir bakır kablodan 3000VOLT elektrik akımı sağlanabiliyor. Dediğim gibi bu veriyi sadece yalıtım uygulaması ile yapabildiler. Bakırın kalitesi falan fistan geçin bunları.